Android Studioban hogyan tudok egy gombnyomásra beolvasni egy txt file és elmenteni egy listába?
Figyelt kérdés
Néztem egy csomó külföldi tutorialt és egyik sem jó.. már elgem van, a stackoverflow oldalt is végig böngésztem de egyszerűen nem működik egyik variáció sem....2020. jún. 7. 22:57
1/4 anonim válasza:
"de egyszerűen nem működik egyik variáció sem."
Pedig biztos nem a te tudásoddal van a baj.
3/4 anonim válasza:
Egyébként miből gondolod, hogy ha nálad semmi nem működik, akkor az majd működik, amit itt kapsz?
4/4 anonim válasza:
A baj az, hogy a programozás nem úgy működik, hogy megnézek valamit, ami hasonló a problémámhoz, random valahová bemásolom, és akkor minden úgy fog működni, ahogy azt elképzeltem.
Én azt tudnám javasolni, hogy először magával a nyelvvel ismerkedj meg közelebbről! Gondolom, Java-ban csinálod, szóval elsőnek valami puritán jáva programokkal kezdj! Ne Android Studióban, hanem mondjuk Eclipse-ben, vagy NetBeansben! De az elejétől kezdve! Mondjuk valami hasonló segédlettel:
Vagy a Computerbooks kiadásában az Együtt könnyebb a programozás: Java című könyv segítségével. (Nem nehéz beszerezni.)
Ha ezeken átrágtad magad, akkor térj vissza újra ehhez a kérdéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!