Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Android Studioban hogyan...

Android Studioban hogyan tudok egy gombnyomásra beolvasni egy txt file és elmenteni egy listába?

Figyelt kérdés
Néztem egy csomó külföldi tutorialt és egyik sem jó.. már elgem van, a stackoverflow oldalt is végig böngésztem de egyszerűen nem működik egyik variáció sem....

2020. jún. 7. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"de egyszerűen nem működik egyik variáció sem."

Pedig biztos nem a te tudásoddal van a baj.

2020. jún. 8. 00:19
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Tanulni, tanulni, tanulni...
2020. jún. 8. 09:06
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként miből gondolod, hogy ha nálad semmi nem működik, akkor az majd működik, amit itt kapsz?
2020. jún. 8. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:

A baj az, hogy a programozás nem úgy működik, hogy megnézek valamit, ami hasonló a problémámhoz, random valahová bemásolom, és akkor minden úgy fog működni, ahogy azt elképzeltem.

Én azt tudnám javasolni, hogy először magával a nyelvvel ismerkedj meg közelebbről! Gondolom, Java-ban csinálod, szóval elsőnek valami puritán jáva programokkal kezdj! Ne Android Studióban, hanem mondjuk Eclipse-ben, vagy NetBeansben! De az elejétől kezdve! Mondjuk valami hasonló segédlettel:

[link]

[link]

Vagy a Computerbooks kiadásában az Együtt könnyebb a programozás: Java című könyv segítségével. (Nem nehéz beszerezni.)

Ha ezeken átrágtad magad, akkor térj vissza újra ehhez a kérdéshez!

2020. jún. 8. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!