BME Programozás3 tantárgyról tudnátok mesélni, linkelni pár hasznos dolgot?
Ha a BMEre jársz, jártál tudnál pár tanácsot adni mit érdemes átnézni rá a nyáron.
Belinkelni a tárgy holnapját. Gondolom ennek a tantárgynak is van egy hasonló oldala mint a Prog2nek az "infocpp".
Igazából a nyáron lesz egy kis szabadidőm munka mellett és gondoltam bele kezdek a tantárgyba és a házi megértésének ha itt van, mert idén is messze a legtöbb időt a prog2 tantárgy vette el.
Esetleg akármilyen jó tanács?
Bármilyen információ?
Előre is köszi.
Igazából bejelentkezés után sem mutat többet, ami furcsa mert oda van írva, hogy bejeletkezés után elérhető a tananyag.
Nincs olyan oldala az tantárgynak mint a Programozás 2nek?
Mint ez:
Ahol a tananyag elérhető?
#3-asnak: az nem az, az a prog1.
Nem, nincs külön oldala, ide kerülnek az anyagok. A JPortáról talán hallottál, de az csak beadó rendszer.
2 évvel ezelőttről lementettem, ha igényled, privát üzenetben adhatok rá linket.
Ezt nézegetheted:
Amúgy 3. félévről szólva. Szerintem a reelm-mel és az adatb-vel többet fogsz szívni. Mondjuk nekem a prog2-be se kellett sok időt beleraknom. Ha össze kellene hasonlítanom a 3 prog tárgyat, akkor talán a prog1-gyel foglalkoztam a legtöbbet, mivel az volt a legjobban leadva, így szívesen tettem bele időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!