Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Stackoverflowon csak ram...

Stackoverflowon csak ram neznek furcsa szemmel, amiert nem trivialis problemakrol teszek fel kerdest?

Figyelt kérdés

Ha nem egyertelmuen olyan kerdest teszek fel, amire reflexbol ratudnak vagni a valaszt, akkor vagy leszarjak a kerdeseket vagy kapom a lepo tozast rendszeresen.

Pedig igyekszek normalisan fogalmazni es tagolni, hogy ertheto legyen a problema.

2020. máj. 29. 09:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%

Mert ha triviális a probléma, akkor jó eséllyel már megkérdezte előtted más és minimális kereséssel megtalálhatnád rá a választ.

Nyilván nem akar ott senki ugyanazokra a hülye kérdésekre válaszolgatni, amit már ezerszer megkérdeztek korábban.

2020. máj. 29. 09:57
 2/11 A kérdező kommentje:
#1-es, olvasd mar el megegyszer a kerdesemet.
2020. máj. 29. 10:00
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Retardált vagyok, bocsánat.

Linkeld be a kérdést, úgy egyszerűbb válaszolni.

2020. máj. 29. 10:01
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Linkeld be a kérdést.
2020. máj. 29. 10:04
 5/11 anonim ***** válasza:
11%

Ha lepontozzák a kérdésed akkor ott valamit elcsesztél, hiába normális a stílus valószínűleg szakmai hiba van benne.

A triviális dolgokra vontakó rész szimplán nem igaz, elég sok olyan kérdést látni amit nagyon nem kezdő prpgramozók tesznek fel és válaszolnak meg. Pl ma reghel annak néztem utána hogy optimalizálja a gcc a moduló számítást. Ha ez neked triviális probléma akkor megeszem a kalapom, mégis válaszolnak rá.

2020. máj. 29. 11:46
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, hogy néz ki a kérdésed, de gyakori probléma, hogy egy egész projektet akar valaki elmagyarázni. Jobban szeretik (jogosan), ha le van redukálva egy minimális, általános esetre, mondjuk egy max 10-20 soros kóddal, ami már produkálja a hibát vagy helyzetet.

Nyugodtan linkeld be a kérdésed, ránézünk, hogy mi a szitu.

2020. máj. 29. 13:19
 7/11 anonim ***** válasza:
11%

Gyújtsd fel a stackoverflow-t, mint Néró Rómát!

Mit pimaszkodnak azok ott veled?

2020. máj. 29. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Megesik. Nekem is volt már olyan kérdésem SO-n, amikor határozottan nem triviális kérdést tettem fel, és aminek láthatóan nem volt pozitív a fogadtatása. (Egész pontosan egy hatványszámítási anomáliára kerestem választ, ahol egy adott értéket literálként megadva 1-el kisebb eredményt adott a pow() függvény, mint változóként megadva. Végül annyiban zárult, hogy a gcc optimalizálása küldi tévútra az eredményt, bár továbbra sem vagyok teljsen megelégedve a válasszal). Én úgy tapasztalom, hogy a SO-n általánosságban véve nem szeretik, ha olyan kérdést teszel fel, amire nem tudnak azonnal választ adni(ez nem azt jelenti, hogy triviálisnak kell lennie a kérdésnek, egy magasan kvalifikált programozó elég sok mindenre tud azonnal választ adni), és ez valahol érthető is, ha olyan kérdést teszel fel, amit literally senki nem tudna x órányi kutatómunka nélkül megválaszolni, arra nem szívesen fognak választ keresni az emberek.
2020. máj. 29. 19:04
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező és #8, linkelitek a kérdéseiteket?
2020. máj. 29. 19:23
 10/11 Ozmium42 ***** válasza:
86%

Itt ez a kérdés:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..

Teljesen triviális, meg is válaszolta az első válaszadó. SO-n is feltettem, ott meg ment az értetlenkedés, hogy mutassak kódrészletet (minek?), aztán meg ketten is leírták, hogyan kell használni a json modult, ami távolról sem válasz a kérdésre...

2020. máj. 30. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!