Honnan tanuljam meg a C#-ot?
A végső célom, hogy Unityben játékot készítsek. Ennek az első lépése, hogy megismerkedjek a C# nyelvvel, de egyszerűen nem tudom, hogy honnan lenne érdemes tanulni.
Udemy,Youtube,Könyv vagy csak valami internetes oldal?
A terv az, hogy valamelyik opció közül választok egyet, végigcsinálom, elkezdem megoldani az emelt infó érettségiket, utána kisebb-nagyobb projekteket szeretnék csinálni nagy tanulási görbével.
Erre a részre kb 1 hónapot szánnék mivel most érettségiztem és időm mint a tenger :D
Utána pedig jöhetne a Unity azt viszont már Udemyről szeretném tanulni.
Egyébként a programozást nem 0-ról indítom, Pythonban programozok és abban is oldottam meg az érettségit is. (Tudom, tudom az majdnem a 0 szint de legyen inkább 0,1 ahol éppen állok)
Felmerülhet a kérdés, hogy miért váltok nyelvet? A játékfejlesztés érdekelt mindig is igazán, amit Pythonban nem lehet. (Ott van a Pygame de azért az mégsem ugyanaz..)
Jó igazából eléggé elkanyarodtam a kérdéstől a vége felé, szóval mégegyszer:
Honnan/milyen forrásból érdemes megtanulni a C# alapjait?
Ti honnan tanultok?
Angollal nincsen probléma.
Néztem még régebben ezt a CodeAcademyt de nem túl felületesen tanítja az egészet?
Szerintem a programozás pont az a sportág, amit nagyon jól lehet tanulni könyvekből.
Hogy magyar vagy angol, az már igazából csak rajtad áll. Nagyon sok minden úgysincs meg magyarul.
Én tudom ajánlani a Naresh i Technologies videóit, szerintem nagyon jól magyaráz
https://www.youtube.com/playlist?list=PLVlQHNRLflP-jc5Fbhfdh..
vagy akár a kudvenkat csatorna se rossz:
Amúgy szerintem mindegy hogy mivel tanulsz a lényeg hogy rendszeresen foglalkozz vele, aztán rád ragad, ha eleget gyakorolsz.. Annyi hogy ne csak tutoralokaz nézz hanem feladatokat is csinálj..
Van c# os feladatkönyv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!