Milyen Java-val kapcsolatos technológiákat érdemes elsajátítani a Core Java után, amelyek hasznomra válhatnak később a munkaerőpiacon?
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 21:46
1/5 anonim válasza:
Jelenleg a Java-val a legkönnyebben elhelyezkedni, művel arra van a legnagyobb kereset. Válaszd azt amelyik érdekel.
2/5 anonim válasza:
Sorrendben szerintem a mai munkaerőpiacon a leghasznosabb a Spring, utána a Java EE (EJB
JPA, stb.) , majd a webes technológiák, végül az Android SDK.
3/5 anonim válasza:
Előző listájához tenném még hozzá a Spring framework/Spring bootot is. Viszont ezekben is el lehet helyezkedni, nem kötelező Android irányba elmenni.
4/5 anonim válasza:
Spring-ből csak ezt a kettőt érdemes elsajátítani? Mert éppen nézegettem és láttam hogy van benne egy csillió komponens.
5/5 anonim válasza:
Amint elkezded használni, rájössz hogy rengeteg minden van pluginekkel megoldva.. Azokkal tudsz egy securityt összerakni, jpa, template enginek, és sok más is...
Az alap framework után elkerülhetetlenek ezek a pluginek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!