Lehet olyan alkalmazást írni mobilra, amivel irányíthatóak a közlekedési lámpák, vagy azok jobban be vannak biztosítva?
Ez egy érdekes kérdés. Az a baj, szerintem a lámpáknál vezetékes adatátvitelt használnak (vagy semmilyet és a helyszínen állítják, bár ezt nem hiszem), szóval nem tudsz hozzáférni anélkül hogy fizikailag rá lennél csatlakozva a kábelére.
Szóval sajnos lehetetlen ez. De mondom csak feltételezem a vezetékes átvitelt, de ém azzal oldanám meg, mert sokkal biztonságosabb mivel az egy zárt hálózat.
Itt olvashatsz róla:
Kétlem, hogy mobiltelefonnal vezérelni fogsz tudni egy ilyen rendszert. Egyáltalán Magyarországon használnak ilyet a kék lámpások?
Úgy tudom, hogy olyan alhálózaton vannak (ha vannak), amelyek nincsenek az internethez kapcsolva, de ettől még lehet egyéb lehetőség (BT, wifi, usb stb).
Szerintem menj oda pár nagyobb forgalmú lámpához, hajolj közel és próbálj meg csatlakozási pontot találni, legalább a fenti módokon. Ha nem találsz, ne csüggedj, keresgélj tovább, Blaha, Astoria, Deák, Örs környékén okoslámpák vannak, kamera is van bennük, meg sebességmérő. Ezek csak adnak már valamilyen adatot valahogy, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!