Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C#-ot tanultunk középsuliban,...

C#-ot tanultunk középsuliban, megéri még foglalkozni vele, vagy jobb öetlet lenne áttérni egy másik nyelvre?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 14:29
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Tökéletes.

Tudsz vele windows programot (UWP, WPF vagy WinForms), lehet vele telefonra is programozni (Xamarin), lehet webre (ASP.NET), illetve játékot is csinálhatsz hobbiból (Unity)

2020. ápr. 20. 14:47
 2/10 A kérdező kommentje:
A Xamarin C#-ra épül? wow :D
2020. ápr. 20. 15:07
 3/10 anonim ***** válasza:
22%
Mi alapján döntsük el, hogy neked megérné-e vele foglalkozni?
2020. ápr. 20. 15:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Hol látsz olyat, hogy "Nekem"?
2020. ápr. 20. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
Hát nekem megéri, de ezzel mennyivel vagy előrébb?
2020. ápr. 20. 16:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem értem. Az első válaszolónak sikerült megérteni a kérdést, egyedül te vagy annyira lemaradva, hogy nem tudtad összehozni ezt.
2020. ápr. 20. 17:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó lesz. Egy jó szakember abban kódol amiben kell.
2020. ápr. 20. 18:59
 8/10 A kérdező kommentje:

Úgy látom nehezebb kérdést tettem fel, mint gondoltam volna :D Az első nem tudom, hogy tudta értelmezni, és értelmes választ adni rá, ha a többiek szenvednek vele...

Tehát...

Szedjük szét a kérdést.

"megéri még foglalkozni vele, vagy jobb öetlet lenne áttérni egy másik nyelvre"

<--- Megéri-e még használni, gyakorolni, aránylag "gyakran" kérik-e a cégek (tapasztalatok alapján), vagy inkább más nyelvekre összpontosítanak, váltják le, és ezzel együtt a fizetése is átlagos/normális egy "C# fejlesztőnek" a többi nyelv mesteréhez képest?

VAGY MÁSKÉPP:

"Németet tanultunk a középsuliban, megéri még foglalkozni vele, vagy jobb ötlet lenne áttérni egy másik nyelvre? (pl angol)" <---- TEHÁT, mivel az angol már naggggyon elterjedt, ez az úgymond "egységes nyelv", többen beszélik mint a németet, de a német nyelvtudásra is szükség van helyenként.

Így sikerült megérteni a kérdést, vagy más példával álljak elő? :D

2020. ápr. 20. 20:08
 9/10 Alex Fly ***** válasza:

Az én véleményem szerint megéri vele foglalkozni ÉS mellette áttérni más nyelvekre is.

Egy fejlesztő nem lehet még egyetlen nyelvvel...

2020. ápr. 21. 13:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez miért olyanok fontos?
2020. ápr. 21. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!