Hogyan lehetne ezt megoldani? (Válasz egy HTTP GET kérésre)
Figyelt kérdés
Hali. Lenne ötletetek, hogy hogyan kéne megoldani ami a képet látható? (Angolul van, de a Programozás kategóriában szerintem ez nem okozhat gondot senkinek :D)
Szóval az kellene, hogy a rendszer az URLről lekéri a kulcsot, viszont az "oldalt" (Ahonnan a rendszer megkapja a kulcsot) hogyan kellene megcsinálni? Esetleg van erre már kész szolgáltatás ahova nekem csak fel kell töltenem a kulcsokat? Domain nevem van már van, ha ez számit
Köszi :)
2020. márc. 28. 09:48
1/9 anonim válasza:
Domain név nem feltétlenül kell, de kell szerver vagy tárhely, ahol a licenszet generálod.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen addig énis eljutottam :D Engem az érdekelne, hogy pontosan hogy kellene megoldani :/
2020. márc. 28. 10:05
4/9 A kérdező kommentje:
"Engem az érdekelne, hogy pontosan hogy kellene megoldani :/"
:)
2020. márc. 28. 10:39
5/9 anonim válasza:
Mit mondtál, mennyit is szánsz rá?
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
"Engem az érdekelne, hogy pontosan hogy kellene megoldani :/"
Nem írtad le, hogy mennyiért.
8/9 anonim válasza:
A tudás, hatalom... És pénz :-)
9/9 A kérdező kommentje:
Mennyiért csinálnának meg nekem egy ilyet ahol én csak beírogatom a különböző kulcsokat (5-6 fajta van amik különböző helyre mennének, szóval más termékek)? Körülbelül, esetleg erre nincs online szolgáltatás? Nyilván nem ingyen :D
2020. márc. 28. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!