Honnan lehetne letölteni ezt a funkciót? HTML, JS. Egyáltalán mi a neve?
Azt szeretném elérni, hogy...
Láttam már oldalakon, hogy az van fent egy szöveg, pl "Hi, I'm Ryan", ami pár másodpercenként változik.
Először pl "Hi, I'm Ryan", aztán az lesz hogy "Hi, I'm a writer", utána az, hogy "Hi, I'm professional" (például).
Ez a változás úgy történik meg, mintha abban a pillanatban lenne átírva, nem pedig csak úgy kicserélődik.
Azt találtam, hogy ezt az effektet Typewriter-nek is nevezik, viszont nem tudok rájönni, hogyan tudnám elérni, hogy az általam megadott szövegre írja át a már meglévőt, úgy, ahogy a példában is írtam.
A HTML így néz ki:
<p>Szia, <span id="con">táncos</span> vagyok!</p>
A JS így néz ki:
pastebin pont com/fD5wBFqr (rövid linket nem enged kitenni)
Hogyan lehetne ebbe bele süllyeszteni egy typewritert?
Az nem jó, hogy írsz egy funkciót, ami betűnként írja ki a szót?
Pl.:
t
tá
tán
tánc
tánco
táncos
táncos.
Lehet, hogy van rá szebb megoldás is, de JS-ben nem vagyok annyira otthon.
Itt egy írógép amit én raktam össze annó:
forrása:
A javascript korlátlan, emiatt bármit meg lehet írni benne.
Ami neked kell, az olyan, mint az egyik oldalamon ami van - változtatja az oldal nevét (egész mondatonként).
Megkeresem azt is.
Nem tudtam megtalálni, ezért írtam neked egyet (=
oldal: [link]
forrás: [link] /edit?html,js,output
megjegyzés, ha simán szöveget illesztesz be minden HTML kód nélkül, akkor elég egy általános string amit beillesztetsz a html-be az időre működő funkció-ciklussal.
Ha html-t is be akarsz rakni a szöveggel együtt, akkor konvertáld a stringet ami már tartalmazza a html-t is egy tömbbé tömb.split(''); majd vissza stringé tömb.join(''); és ezt illeszd be a html-be hogy az beolvassa a parancsokat.
Remélem tudtam segíteni.
Keress bátran (=
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!