Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Firefoxot fel tettem protable...

Firefoxot fel tettem protable verziósan mert összeomlik amikor frissítem. Mikor el indítom és a keresőbe be írok valamit nem jön be semmi csak azt mondja a szöveg olvasó hogy zárolva. Még a beálítások sem jönnek be mi a baja?

Figyelt kérdés
2020. márc. 14. 13:20
 1/4 Mr. V. ***** válasza:

Milyen "szöveg olvasó"??? Én az 56.0.2 x64-est használom, abban nincs szöveg olvasó, ráadásul keresésnél mit akarna olvasni?

Több, mint valószínű, hogy vírusod van, ami így hibás működéseket és értelmetlen hibaüzeneteket eredményez.

Combofix - 1x futtatós vírusirtó

AdwCleaner - 1x futtatós malware irtó

ZHPCleaner - 1x futtatós malware és vírus irtó

AviraCMD - parancssor alapú nem telepítős vírusirtó

Az első 3-at javaslom egyesével lefuttatni, a negyedik csak akkor, ha sok találat volt.

Ha tört winről van szó, a törést is vírusnak érzékeli, de a combofix-en kívül a másik kettőnél a végén ki lehet választani, hogy mit irtson és mit hagyjon.

2020. márc. 14. 20:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Van vírusírtó a gépen le is futtattam ezerszer töbfélét is. Malwerbite nod regclener stb Hogy hogy csak frissítés után kisért engem mint valami szellem aminek a firssítés gomb a rituálé vagy mi és persze a maxthonra nem hat?

hát csak olvasok egy regényt szövegolvasóval és rá mentem vele a link panelre.

A protable változatot is be fertőzte a vírus amit persze semmivel nem lehet ki írtani?

Ha mondjuk aból indulunk ki hogy rosszul van valami be álítva vagy összegabajodva a rendszerben mi okozna hasonló problémát?

Am alapvetően nem hiba üzenet jön be csak akkor ha rá keresek valamire. Sima natúr üres panel jön be google nélkül. Csak a https rész van.

Egyéb tünet hogy ugyan ez történik a maxthon ki vételével az összes böngészővel amit frissítek és kizárólag az után tehát előtte működnek érdekes módon. Valami a frissítés után akad be és kizárólag az új verziók esetén. Mert protable esetén is ezt tapasztalom.

De sajna azért kell frissítsem a régieket mert a htmlt5 miatt már nem hoznak be nagyon sok oldalt pl youtube sem.

2020. márc. 15. 10:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Win7 van rajta amúgy. Nem tom hogy kellhet e neki valamilyen frissítés ami nélkül már nem kompatibilis a html5 szabványal vagy hasonló el képzelhető volna? Ez esetben mit kéne fel tennem?
2020. márc. 15. 10:17
 4/4 Mr. V. ***** válasza:

Én is Win 7-et használok és nekem a Firefox 56.0.2 x64, a Waterfox 56.2.10 x64, az Opera 52.0.2871.99 mind hibátlanul működik, nincs semmi problémája a html5-el, pedig egyik sem a legfrissebb.

Firefoxból 74 a legújabb (18-al kisebbet használok), Waterfox 68 (illetve új számozás után 2020.03) a legújabb, 12-vel kisebbet használok, Opera 67-es verziónál tart (15-el kisebbet használok).

Ezek mind hibamentesen futnak Win7 X64 alatt és kezelik a html5-öt is egytől egyig. Egyik sem szorul frissítésre, egyik sem portable.

A kereső szolgáltatókat te magad állíthatod be, hogy melyiket használja. Ha a google-t állítod, sok találat lesz, de rengeteg átverés, sok reklámmal.

Ha a duckduckgo-t, akkor aránylag reklámmentes találatok lesznek, de magyar oldalakat kevésbé keres.

8-10 kereső is regisztrálható 1-1 böngészőbe és használattól függően érdemes kiválasztani, hogy melyiket használja éppen.

Elképzelhető, hogy nálad ezek a kereső beépülők sérülnek a frissítés után, de ezek is letölthetők a mozilla oldaláról.

2020. márc. 15. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!