Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Youtubehoz bekerulni mint...

Youtubehoz bekerulni mint fejleszto, nehez lehet?

Figyelt kérdés
Magyarorszagrol mekkora esellyel lehetne indulni bsc diplomaval
2020. márc. 13. 12:19
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Igen
2020. márc. 13. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. márc. 13. 12:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat :D
2020. márc. 13. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Mivel a Google leányvállalata, úgy képzeld el, mintha a Google-hoz akarnál bekerülni. És vedd hozzá, hogy hány BSc diplomás van a világon, akik oda akarnak bejutni.
2020. márc. 13. 12:39
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Ha szerzel egy referralt (akár egy random recruitertől LinkedIn-en), akkor interjúig eljutni elég nagy esélyed van, de nélküle sem lehetetlen, csak akkor erős CV kell.

Jellemzően először lesz tájékoztató jellegű telefonbeszélgetés az adott csapathoz tartozó recruiterrel, aztán telefonos technikai interjú (1-2 feladat 45 perc alatt). Ha ezen tovább jutsz, akkor behavioral telefonos interjú a csapat hiring managerével. Ha ezen is tovább jutsz, akkor jönnek az on-site interjúk, 45 perc / interjú, 4-5 db (ritka esetekben több is lehet). Ez mind technikai, seniorabb pozícióknál van benne egy system design interjú is, illetve van közben egy ebéd a csapat egy (vagy több) tagjával.

Nagyjából ennyi.

2020. márc. 13. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt kihagytam, hogy az on-site interjúk mindegyikén van behavioral kérdés is azért, illetve nyilván minden angolul megy, attól függetlenül, hogy melyik országba jelentkezel.
2020. márc. 13. 13:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom a Youtube fejlesztésével csak Amerikában foglalkoznak. Én nagyobb esélyt látok arra, hogy valaki bekerül a Google-höz, megszedi magát pénzzel, kiköltözik Amerikába és átkerül a Youtube-hoz, minthogy valaki kiutazik és egyből náluk kopog.
2020. márc. 13. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!