Egy c++ programmal kapcsolatban segítséget kérni: a program bekéri n darab film hosszát percben, kiírja, hogy hány napra, hány órára, hány percre, hány másodpercre lenne szükség a filmek megtekintéséhez. ?
Nem, nem oldottam meg helyette.
Nem véletlenül C ven írtam és nem C++ ban.
Ez egy kiindulási alap.
Pontosan tudom hogy mikor én ezeket tanultam, nagyon sokat segített volna egy ilyen válasz, mert nem oldja meg a feladatot, mert nem az volt a feladat, mégis, tud miből tanulni..
17f..
"Tök érdekes, hogy az utolsón kívül senki se ad programozási tanácsot, hogy induljon el, hogy kellene..stb
Pedig aztán itt vannak olyanok akik a Googlenel dolgoznak, egyéb cégeknél. Milliokat keresnek... de ha jön egy ilyen feladat, akkor már valahogy nem értenek hozzá. :)."
Jah, mert ehhez aztán érteni kell a programozáshoz. Bekérsz n számot, összeadod őket, megvan a szummád percben, aztán átváltod a megfelelő egységekre.
A helyzet inkább az, hogy azért nem mindenki akkora csicska itt, hogy csettintésre csinálják más házi feladatát.
#8 ha feltennéd ezt a kérdést ebben a formában stackoverflow-n, akkor egyszerűen le lenne pontozva a pcsába.
A minimum az, hogy leírja, hogy mivel próbálkozott eddig, hol akadt el stb.
Nem behányja ide ezt a szart, ami gyakorlatilag nem is kérdést, aztán várja a megoldást.
"Akkor viszont, ha ennyire ellenzitek, minek kommenteltek be? Nem bírjátok ki, hogy semmit se írjatok mi?"
Én azért, mert úgy gondolom, hogy ha nem kommentelek semmit, akkor azt hiheti a kérdező, hogy a kérdésével nincs semmi probléma, csak nem tudunk rá válaszolni. Ennek eredményeképpen pedig a jövőben is felteszi majd a hasonlóan retardált kérdéseit.
"Igen"
"Szerintem nem"
Ezért nyílvánvalóan megérte kommentelni Mr. Google fejlesztő 1,8 milliós bruttó fizetéssel.
Akkor legalább kérdezted volna meg, hogy:
Jutottál-e valameddig? Mi okoz nehézséged? Merre jártok a tananyagban?
De neeeem..
Ne ebből látszik kik is vagytok.
De legalább valaki vette a fáradságot és, ha nem is c++ és ha nem is teljes feladattal, de elküldte neki, amiből tanulhat vagy kiindulhat és megértheti....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!