Létezik olyan oldal, ahol könnyen, érthetően elsajátíthatom a C, vagy C++ művészetét?
Figyelt kérdés
Linkeljetek.2010. júl. 25. 10:53
1/8 anonim válasza:
Iskolában is elsajátíthatod...
Amúgy rengeteg ilyen oldal van.
Lehet, hogy még nem hallottál róla, de tudok egy oldalt, ahol mindet megtalálod:
2/8 A kérdező kommentje:
Az igen!Mért kell ezzel a kib aszott googleval jönni minden kérdésem után?
Ismerem!Mi a takonybavert retkes f aszt írtok be, hogy kidobja nektek?Beírtam mindent én nem találtam értelmes hozzászólást!Baz dmeg, nem tőled kértem,hogy taníts meg, csak hogy adj egy kiindulási lehetőséget!Idióta.
2010. júl. 25. 12:56
3/8 anonim válasza:
A C/C++-ról ~ezer oldalas könyveket írnak. Nem fogod tudni egy 10 részes cikksorozatból megtanulni a használatát. Az ilyen netes leírások általában túl felületesek. Vegyél rendes könyvet!
4/8 anonim válasza:
C-hez könyv: Brian Kernighan és Dennis Ritchie: A C programozási nyelv. 2 híres programozó írta.
5/8 anonim válasza:
C++-hoz ugyanilyen címmel (csak C helyett C++) Stroustruptól :D
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, úgy látszik mégsem volt ostoba a kérdésem.
2010. júl. 25. 17:51
8/8 anonim válasza:
Így van! Nincsenek ostoba kérdések, csak ostoba emberek! :8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!