Weboldal. Görgetés kikapcsolása?
Elkezdtem készíteni egy weboldalt. Még nincs rajta semmi csak egy háttér és egy navigációs(menü) sáv. Először a menü sávot csináltam meg, eddig rendben volt. Aztán miután hozzáadtam a háttérképet, már lehetett görgetni(pont annyit mint a navigációs sáv). Mivel nem lesz sok minden az oldalon(most még semmi), ezért nem szeretném ha lehetne görgetni. De lehet :( És nem tudom miért. Pont annyival lehet lejjebb menni mint a menü sáv.
Előre is köszönöm a segítséget!
Köszönöm a válaszokat!
Még annyi lenne a kérdésem, hogy szeretnék csinálni egy címet az oldalam tetejére. Azt hiszem headernek hívják. Bárhogy próbálom, <h1>-el vagy <header>-el, egyik sem látszódik. Azt szeretném hogy a menü sáv felett legyen. És az megoldható hogy ugyan az legyen a háttér a headerben mind a body-ban?
Ha nem szeretnél tekintettel lenni a sorrendiségre, akkor érdemes ránézni a grid-es felépítésre:
A background divet egyszerűen position:fixed; -re állítsd, majd z-index:-1; És nincs több gondod ezzel.
minden mást tegyél egy konténerbe, és annak legyen a max-height:100vh;
Sakkmatt (=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!