Tudna esetleg valaki érdemben delphi azon belül gmailes email küldéshez egy kis segítséget adni, mert bármit próbálok mindig "cannot load ssl library" üzenetet kapom, pedig nem lenne rossz ha már menne már vagy 4 órája szenvedek vele. Miért lehet ez?
Nos, csak az e-mail fogadást csináltam meg egyelőre. Amire szükséged lesz az az OpenSSL, aminek a Windowsos verzióját a következő linken lehet leszedni:
Aztán kell még az Ararat Synapse unitcsomag, amit a következő oldalról tölthetsz le:
A program, amit "csináltam" szinte majd egy az egyben az Ararat Synapse How-to-jában levő példa másolata ( [link]
Ugyan ilyen példa van a levél küldéshez is, amit itt érhetsz el:
Ez alapján azt hiszem nem okozhat különösebb gondot egy levél elküldésének a kivitelezése.
A programot amit készítettem pedig a következő linkről tudod letölteni :
Ez a zip fájl tartalmazza a program futtatható verzióját, a forráskódot valamint az OpenSSL DLL-eket is.
Mit azt az előző "válaszomban" is jeleztem, a programot nem Delphivel, hanem Lazarussal és Free Pascallal készítettem, remélem segít valamicskét, hiszen a kód erősen hasonlít a Delphihez ;).
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!