Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Gyakornok vs junior fejlesztő?

Gyakornok vs junior fejlesztő?

Figyelt kérdés
Egy nulltapasztalatos gyakornok kb mennyi idő alatt tud eljutni junior szintre?
2020. jan. 29. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
A gyakornoki ideje végére. Elvileg.
2020. jan. 29. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:
45%

Én személy szerint nem látom értelmét a junior-senior kategorizálásnak.

Láttam már olyan junior-t, akitől leperéztem, meg olyan senior-t akitől felállt a szőr a hátamon...

Motiváció kérdése, hogy milyen mélyen tanulja meg az ember a dolgot és mennyire elhivatott. Igaz a tapasztalat mércéje nem az idő, hanem a szívások mennyisége. Szívni meg otthon is lehet.

2020. jan. 29. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Én se látom értelmet, már csak ott nem, hogy ez cég szerint kategorizált és nem globálisan. Tehát elmész egy céghez, utana mész a következőhöz és lehet kezded előröl. A programozásba az emberek nagyon sokat mennek máshova, új dolgokat is tanulni stb. Ettől még nem leszel junior :D.

Egy nulla tapasztalatos gyakornok annyit mond nekem, hogy: most kezdte az egyetemet.

2020. febr. 1. 04:17
 4/5 anonim ***** válasza:

"Egy nulla tapasztalatos gyakornok annyit mond nekem, hogy: most kezdte az egyetemet."

LOL

2020. febr. 1. 04:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Lol? Rengeteg gyakornok van akik ugy mennek cégekhez, hogy az első félévbe vannak. Lásd dualis képzés. Ott is tanulnak. Nincs ezen semmi nevetni való. Lehet valaki pl mérnökinfo kepzesre, elektronika szakról ment. Ott nem programoztak. Tehat 0 tudással rendelkezik. És azert van ott, hogy megtanulja...És meg is fogja..jobban mint az egyetemen, és gyorsabban is.
2020. febr. 1. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!