Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Visual Studioban hogyan kell...

Visual Studioban hogyan kell átállítani a shortcutokat?

Figyelt kérdés

Most töltöttem le C++ programozáshoz és sok szimbólumot nem tudok írni, mert ahogy látom már egy shortcutot leír a billentyű kombináció ami a leírásához kéne.

Pl.: # jel nem jelenik meg a Ctrl + Alt + X -re hanem a Tool Boxot nyitja meg.

Ahogy a {} zárójelek sem, mert ilyenkor valamit akar kezdeni a breaking pointokkal.

Van valahol ahol ezeket ki lehet törölni?

Vagy olyan opció, hogy magyarra átállítsam hogy ne ütközzenek a shortcutok ilyenen alap jelek gépelésébe?

Előre is köszi!

2020. jan. 9. 21:53
 1/4 A kérdező kommentje:

Bocsi, rá 2 perce feltaláltam magam és már is meg van.

Tools -> Options -> Keyboard -> majd itt be kell írni a shortcutot amit ki akarok szerdni, kiválasztani, majd a Remove-ra kattintani.

Csak ha valaki megtalálja ezt a kérdést a válasz is legyen meg.

2020. jan. 9. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"# jel nem jelenik meg a Ctrl + Alt + X -re"

Lehet, hogy én értem félre, de az nem AltGr + X ?

2020. jan. 10. 02:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Ctrl + Alt + X kombináció lenyomásával jelenik meg a # jel, most is azzal írtam ide.

Van Macbook Airem is, azzal utazok ott meg Shift + Alt + 3 kombinációra jelenik meg.

2020. jan. 10. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
63%

Jé, tényleg. Bár ezt még soha nem használtam. Mindig az AltGr + X-et használtam.

:)

2020. jan. 10. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!