Hogy erdemes programozasra keszulni?
Figyelt kérdés
Emelt informatika erettsegit teszek majusban.2019. dec. 22. 07:56
11/19 anonim válasza:
#9 akkor miért nem emelt matekra vagy fizikára készülsz?
12/19 A kérdező kommentje:
Emeltezek matekbol is, fizikat mar regota nem tanultam :)
2019. dec. 22. 12:58
13/19 A kérdező kommentje:
Illetve mindennapokban hasznalok excel wordot igy azt gondolom ebbol konnyebben menne a felkeszules(mar nem sulizom)
2019. dec. 22. 13:01
14/19 anonim válasza:
Nyelvvizsgad van? Ha van akkor egy 90+ os középinfoval és egy 80+-os emelet matekkal bekerulsz a BME-re. Középinfoban nincsen programozás. Azt pedig innen tudod tanulni: [link]
Sok sikert! Meg lehet csinálni! Egyetemen ennél kevesebb időd lesz kb ugyanennyi, de jóval nehezebb anyagot elsajátítatni...
15/19 A kérdező kommentje:
Nincs sajna nyelvvizsgam es addig nem is lenne meg :)
2019. dec. 22. 13:15
17/19 A kérdező kommentje:
Hat megprobalom ha mar par pontot nyerek a programozason az jo :)
2019. dec. 22. 13:24
18/19 anonim válasza:
Szerintem meg lehet tanulni olyan szinten ami kell májusig a gond az hogy magadtól otthon nem hiszem fog menni, vmi tanfolyam vagy magántanár kell aki mutatja az utat és megtanítja azt ami kell az érettségihez oszt szeva...
19/19 anonim válasza:
Szia.
Ha lehet C-ben csinálni az emelt infót, akkor ajánlom ezt az oldalt: [link]
Mérnökinfósok ebből tanulnak, szerintem baromi jól magyaráz, tananyag fülnél van előadás/gyakorlat/labor.
Ha már tudsz fejben algoritmizálni, akkor igazából tök mindegy milyen nyelven programozol, csak az utasításokat kell onnantól tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!