Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Megoldható egy ilyen weboldal...

Megoldható egy ilyen weboldal Wordpressel/Wixel?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy olyan weboldalt csinálni, ahol a felhasználónak regisztrálnia kell, majd megtud venni egy filmet, vagyis egy videót. És a felhasználójával bejeletkezve tudja megtekinteni a videót, ha megvásárolta már.

Ez megoldható viszonylag egyszerűen/könnyedén wordpressel vagy wixel, vagy akármilyen más szolgáltatóval?

2019. dec. 15. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
A regiszttáció és a videólejátszás igen, a vásárlós része már nem.
2019. dec. 15. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A vásárlás egy bonyolultabb dolog, banki api-ra van szükség, nem olyan egyszerű a dolog
2019. dec. 16. 06:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Pont ezért óckodtam attól hogy én írjam meg a weboldalt, mert még sosem csináltam ilyen fizetős dolgot, és nem szeretném hogy egy esetleges hibám miatt sebezhetővé váljon az oldal.

De akkor mit hírdeti magát a wordpress, hogy milyen király webshopot lehet vele csinálni? Azért wgy webshopnál szokás valahogy fizetni, mondjuk mastercardal, vagy paypallal.

2019. dec. 16. 09:02
 4/4 Shaddark ***** válasza:
100%

Nem azt írták hogy nem lehet, hanem hogy nem egyszerű.

A banki elérés egy külön "modul" az oldalon. Az mindegyik környezetben szabványos és ugyanaz, azt külön meg kell tanulni, bármivel is csinálod az oldalt.

És hát ha árul dolgokat az oldal akkor vannak kötelező ki-iratnadó dolgok is rajta, GDPR követelmények ...

Nálunk van a standard weboldal amit csináltattunk, (termék ismertetők, hírek ... ) és linkelve van hozzá egy másik ahol vásárolni lehet.

Azt a felületet pedig béreljük (webáruház), így olcsóbb mint folyamatosan karban tartatni egy sajátot...

2019. dec. 16. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!