Ozmium42 kérdése:
Milyen elven működik egy Youtube-mp3 konvertáló?
Figyelt kérdés
Könnyen lehet ilyen weboldalakat találni, ami ingyenesen, pár másodperc alatt letölthetővé teszi a videó hanganyagát. Némelyik működik is. Mi a titka ennek? Mennyire bonyolult egy laikusnak eltanulnia, ami kell hozzá, leprogramozni (feltéve, hogy egy alkalmas programnyelvet ismer, de a technológiát nem?)2019. dec. 14. 17:59
1/4 anonim válasza:
Letölti a hangsávot, majd átkonvertálja mp3-ra. Nem tudom mit használnak az ilyen oldalak a háttérben, de én tuti ffmpeg-el oldanám meg a konvertálást (van hozzá php modul is, ha a weboldalhoz akarnám integrálni).
2/4 anonim válasza:
youtube-on videók vannak, ezt leszedi, majd ki exportálja a hangot belőle vagy átkonvertálja (pl. ffmpeg-el)
ha én ilyet csinálnék, akkor csak a user által megadott linket oda dobnám a youtube-dl-nek ( [link] ), megfelelően paraméterezve, aztán visszadobnám a hangfájlt neki, hogy nesze töltsd le
youtube-dl-nek van pár kapcsolója, nem kell neked külön az ffmpeg-el játszadozni
--extract-audio
--audio-format FORMAT
--audio-quality QUALITY
előny: a youtube-dl levesz egy csomó terhet rólam
3/4 anonim válasza:
Át kell tanulmányozni a youtube API-ját, hátha van erre funkció. Ha nincs, akkor le kell szedni a videót és helyben kiszedni belőle a hangsávot. Erre is vannak kész megoldások, amiket lehet használni, nem kell feltalálni a spanyolviaszt.
4/4 anonim válasza:
viszont kell hozza jo eros szerveres kiszolgalas hogy a sok kerest kiszolgalja az tuti, szerintem is leszedi a videot es kiszedi belole a hangsavot es ez azert hardverigenyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!