Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Az EPAM . NET mentorprogramnak...

Az EPAM . NET mentorprogramnak tényleg vannak hátulütői?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy van esélyem bekerülni, de megpróbáltak lebeszélni.

C#, .NET-tel nem sok lehetősége van egy kezdőnek, ráadásul esti OKJ-s vagyok, örülök, ha bekerülök valahova, és ez a mentorprogram nagyon szuper lehetőségnek tűnik.

Az MVVM-mel nagyjából tisztában vagyok, láttam már Entity Framework-öt, néhány nagyon alap design pattern-t ismerek, de azért nem igazán nyerem el a cégek tetszését.

Ilyen paraméterekkel mégis mi a hátulütője a .NET mentorprogramjuknak?

2019. nov. 28. 09:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kezdőként örülj, ha sikerül találnod egy normális helyet és még mentorálnak is. Feltételezem a szerződés része lesz, hogy x ideig náluk kell dolgozni és talán ere mondhatják néhányan, hogy hátrány. De neked egyelőre a szakmai fejlődésedre kell koncentrálnod.
2019. nov. 28. 11:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak azzal riogattak, hogy szakmai fejlődés se lenne ott, nagyon egyszerű, semmilyen feladatokat adnak, nem hagynak fejlődni.

Pont ez az, hogy örülnék, hogy egyáltalán bármi van, pláne .NET-tel.

2019. nov. 28. 12:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy, a CV-den már ott lesz, hogy X időt az EPAM-nál dolgoztál, már csak ezért is megérné pályakezdőként.
2019. nov. 28. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!