Egy 2006 laptopot akarok újratelepíteni. Ugyebár arra nem jók az új windowsok. A windows xp service packot akarom rátenni. Hogy lehet bootolni a laptopot?
Figyelt kérdés
2019. nov. 18. 21:01
2/15 tabaki válasza:
A BIOSban kell beállítanod a bootsorrendet úgy, hogy a megfelelő eszköz (pendrájv vagy CD/DVD-olvasó) kerüljön előre. Hogy azután mit akarsz a Serice Packkal a rendszer nélkül, meg hogy egyébként miért pont programozással akarod mindezt megoldani, az nem egészen érthető, de nagy rejtélyek nélkül pusztában vándorlás lenne az élet.
3/15 A kérdező kommentje:
hogy lépek be a BIOS-ba? A service pack maga a rendszer! Szerinted mit akarnék vele? Azzal telepítem újra.
2019. nov. 18. 22:41
4/15 anonim válasza:
vannak ilyen "lecsupaszított" alap linux distribúciók amivel vígan elfuthat (lubuntu stb)
5/15 anonim válasza:
Kicsit olyan ez, mint valami extrém sport.
6/15 anonim válasza:
"hogy lépek be a BIOS-ba?"
Számítógépfüggő.
A gép indulásakor - mielőtt bármilyen POST-üzenet megjelenne - le kell nyomni/el kell kezdeni nyomogatni az F2, F12, DEL vagy más hasonló funkcióbillentyűk valamelyikét.
7/15 tabaki válasza:
„A service pack maga a rendszer!”
Bocs, akkor én tévedtem. Eddig szentül meg voltam róla győződve, hogy a három szervizcsomag csak frissítéseket és újabb funkciókat tartalmazó kiegészítés, önmagában nem él meg.
8/15 anonim válasza:
A Serivice Pack nem rendszer.
Mielőtt nekifogsz nézz utána a neten.
Pontosan milyen laptop?
10/15 A kérdező kommentje:
windows xp service pack néven futva az egyben rendszer
2019. nov. 19. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!