Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Betettem a CD-t a meghajtóba...

Betettem a CD-t a meghajtóba rendesen elvégezte az első műveletet az XP és azt írta ki hogy vegye ki a CDt- ha az A meghajtón van és én kivettem?

Figyelt kérdés

Na és azt írta ki utána miután újraindult a gép hogy: Újraolvasási hiba történt: Újraindítás: CTR+ALT+DEL.

Már vagy 15-ször megnyomtam de semmi mindig ezt írja ki.

Mit tegyek?

A válaszokat előre is köszönöm!

2010. júl. 18. 15:27
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
(újra akartam telepíteni az XP-t és ezért kérdezem)
2010. júl. 18. 15:27
 2/20 A kérdező kommentje:
Vagyi azt írta ki hogy lemezolvasási hiba történt.
2010. júl. 18. 15:28
 3/20 A kérdező kommentje:
SÜRGŐS nagyon!
2010. júl. 18. 15:30
 4/20 anonim ***** válasza:
Nem egyértelmű? Rosszul van megírva a CD vagy sérült!
2010. júl. 18. 15:31
 5/20 A kérdező kommentje:
Hát de félig elindult a telepítés és vagy 2 hónapja is ráment a gépemre a cd de most megakadt valamiért:( úgyhogy nemhiszem hogy hibás lenne mert akkor eleve nem indult volna el a telepítés.
2010. júl. 18. 15:33
 6/20 A kérdező kommentje:

Mit tegyek?

:(((( valaki segítsen !!

2010. júl. 18. 15:40
 7/20 anonim ***** válasza:

Bármit írsz, akkor sem biztos, hogy jó a lemez.

Figyeld az én esetemet! XP tel.lemez betesz, telepítés indul, egy idő után közli ezt meg ezt nem találja..

3. hibaközlés után CD-t kivettem, egy MÁSIK gépen ugyanazt lemásoltam /ugye ha bármi rossz file van rajta, nem másolja, de a másolást szó nélkül megcsinálta/, a másolatot betettem abba a gépbe, amelyiken megállt a telepítés, folytattam és be is fejezte.

Akkor mi volt a rossz és mi a jó?

2010. júl. 18. 15:44
 8/20 A kérdező kommentje:
De ezaz hogy nem tudja konfigurálni mert azt írta ki hogy lemezolvasási hiba:((((((((((
2010. júl. 18. 15:48
 9/20 anonim ***** válasza:
Attól még hogy fél éve jó volt a cd, lehet, h már meghibásodott, meg hogy félig el megy attól is lehet hibás a cd másik fele... próbáld másik cd vel...
2010. júl. 18. 16:03
 10/20 A kérdező kommentje:
és hol töltsem le újból az XPt hol biztonságos?
2010. júl. 18. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!