Nehéz bekerülni egy külföldi fejlesztő csapatban Magyarként?
Lehet szürreális amit írok, de nagyon érdekel a 2D-s játék,illetve a fejlesztése.
Szeptemberben kezdtem az egyetemet, jövőre fel is tudok venni játákfejlesztés kúrzust.
Az érdekelne, hogy Magyarországról mennyire szívesen fogadják a lelkes tanulnivágyókat ilyen kaliberű cégek?
Mérnöki informatikát hallgatok,Pesten.
#1:
ne zavarjon, hogy jelenleg a Unitynek van a legnagyobb fejlesztőközössége, plusz vannak pro-kontra érvek Unity, Unreal, CryEngine között amik jelenleg a 3 legnagyobb játékmotorok a piacon
gondolom kevésbé vagy kompetens a témában
visszatérve a kérdésre
kérdező attól függ mire is gondolsz pontosan, hobbi projektekre, vagy fizetős dolgokra
programozót a legnehezebb találni a tapasztalataim/olvasottak alapján
én szintén programozó vagyok, játékfejlesztés a hobbim és mellékesben is tolom néha főállás mellett, voltam/tagja vagyok hobbi csapatoknak is
ha megfelelő tudással, tapasztalattal rendelkezel, akkor szívesen fogadnak és társulnak veled, ha kevésbé vagy jártas a témában, de lelkes vagy, akkor is sok hobbi csapatba bevesznek
a fizetős projektek más téma, oda már inkább akkor vesznek be, ha kitudod termelni azt a pénzt amit rád fordítanak
kezdésnek a hobbi projekteket ajánlom, nagyon sokat lehet általuk tanulni mind szakmailag, mind csapatmunkáról
lesznek csapatok ahol elindul a projekt és X idő után belassul, megáll, esetleg végleg meghal, akkor érdemes mellette, vagy már helyette más projektet keresni
vagy ha érzed magadban a késztetést és van ötleted, akkor saját csapatot is szervezhetsz a megvalósításra
sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!