Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyi az esélye, hogy munkané...

Mennyi az esélye, hogy munkanélküli leszek PTI diplomával Pesten?

Figyelt kérdés

Első félévem töltöm ezen a szakon, viszonylag nehéz, de ugye infó szakon végeztem, tetszik is, így nem olyan vészes, szerintem egy 4-es átlag meglesz.

Értem, vannak feladatok, amit át kell gondolni, de megy.

Mostanában, hogy olvastam a neten, több olyat hallottam, hogy előfordul, hogy valaki elvégzi, de aztán annyi.

Ez mennyire gyakori?

Én itt a suli inkabb azt hallom, hogy be se fejezik, már dolgoznak.

Most akkor hogyan?

2019. nov. 12. 20:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Kicsi.
2019. nov. 12. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha nappalin végzed el, 2. vagy 3. évtől dolgozz valahol diákként/gyakornokként, úgy viszonylag kicsi esélye lesz.

Mérnökinfóst ismerek én is, aki irodai biorobotként dolgozik, NEM szakmában...

2019. nov. 12. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

"Mérnökinfóst ismerek én is, aki irodai biorobotként dolgozik, NEM szakmában"

hogy a π-csába lehetséges mikor itt vannak akik azt zengik hogy az OKJ végén az utcáról levadászták őket akkor a hiány....

2019. nov. 12. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Én most lehet hülye vagyok, de a PTI-re ilyen indiai iskolát dobott ki, a másik pedig politikai könyvtárféleség. Mi a tököm az a PTI? Soha nem hallottam róla
2019. nov. 12. 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:
ProgramTervező Informatikus
2019. nov. 12. 23:08
 6/10 anonim ***** válasza:

50%, vagy igen, vagy nem :D

engem OKJ-val is "levadásztak", mondjuk nekem nem csak papírom volt, hanem több éves tapasztalat és magamtól kezdtem el tanulni és ez a mentalitás erősen szerepet játszott abban, hogy engem kerestek/keresnek munkákkal

ha tudásod és lelkesedésed is van, akkor fogsz találni munkát

2019. nov. 13. 10:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Jó ezt olvasni, köszi!
2019. nov. 13. 11:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha értesz hozzá és jelentkezel állásra kevés az esélye,hogy nem fogsz dolgozni.

Képzeld én Pécsen is találtam melót, heti 20órában tudok egyelőre dolgozni :D mondjuk én villamosmérnökin vagyok, de programozás felé orientálódok :D

2019. nov. 13. 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:
#3: Ő egy nem diagnosztizált autista lehet. Az ilyeneket nem akarják a szakmájukban dolgoztatni, sőt a legtöbb más helyen sem, a személyközi kommunikáció miatt.
2019. nov. 13. 17:46
 10/10 anonim ***** válasza:
31%

Ha olyan ember vagy, aki a papírra és a munkaerőhiányra hivatkozva, 0 tapasztalattal, nagy pofával kér el nettó 500-at minden interjún (csak azért, mert neki az jár), akkor elképzelhető.

Viszont ha tisztességesen elvégzed a szakot csalás nélkül, mellette otthon is fektetsz bele energiát, megvan a szakma iránti alázatod, akkor gyakorlatilag 0 ennek az esélye.

2019. nov. 13. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!