Cnc programozás mi lehet a hiba?
Csináltam egy programot amiben alprogramhívások vannak.
Jegyzettömben csináltam txt formátumba majd a kiterjesztéseket kitöröltem mivel az nem kell .
Betöltöttem a gépbe de a gép csak főprogramként ismeri fel ezeket a fájlokat. Nem látja mint alprogram.
Át kellett neveznem a gépben az összes alprogramot persze ugyan azt a nevet adtam meg és így már látja.
Ez miért van? Be kéne állítanom a jegyzettömben hogy amikor elmenti akkor ANSI ,UTF16 ... stb kódolású legyen?
De mégis milyen ? A gépben átnevezett fájlokról milyen programmal lehet megállapítani hogy mibe van kódolva a szöveg?
Ha egyáltalán a kódolás a baj. De nem értem mi a különbség ugyan az a szám között miközben a jelentése a lényeg.
Jegyzettömb felejtős örök életedre. Belerakja ezt a BOM karaktert a file-ok elejére, ami csak összezavar mindent.
Windowsban használd a Notepad++-t, ingyenesen letölthető. A kódolás menüben pillanat alatt megmutatja neked, miben van kódolva, és át is állíthatod másikba tetszés szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!