Csak én nem birom a php-t?
Figyelt kérdés
2019. nov. 5. 01:10
1/8 anonim 

válasza:

Nem, közutàlatnak örven az a hulladèk, bàr nem tudom ettől neked mivel lesz jobb, ha èppen hasznàlnod kell.
2/8 anonim 

válasza:

És miért nem bírod? És mit tartasz jobbnak? És miért?
3/8 anonim 

válasza:

Nem értem miért utálják annyian, egy átlagos web backend nyelv.
4/8 anonim 

válasza:

Minden programozási nyelvnek van olyan tulajdonsága, amit lehet nem szeretni, a PHP is csak ilyen.
5/8 anonim 

válasza:

na és mi az oka ennek?
én PHP webfejlesztő vagyok, mellette C#-ban programozok (nem web, de foglalkoztam azzal is)
a PHP arra amire jelenleg használjuk megfelelő nyelv
jobb szeretem a C#-ot az erősen típusossága és OOP miatt (és még egyéb más dolgok miatt is), de a PHP önmagában, mint webes backend nyelv szerintem egész jó
6/8 anonim 

válasza:

3-as válaszoló vagyok, pont ez az amit az előző mondott, web backendnek tökéletes, a phpban is van OOP rész
7/8 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy hasztalan, én csak nem bírom megjegyezni/elviselni a szintaxisát. Olyan szokatlan és bonyolult, főleg a C# után.
2019. nov. 5. 14:23
8/8 anonim 

válasza:

Egyetértek veled, nekem sem szimpatikus a szintaxisa a C# után. Főleg a $ és a -> jelektől idegenkedem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!