C# bapona alkalmazás?

"Hogy lehet alkalmazást készíteni h felhaszmálók feltöltenek ilyen miotikus történeteket és h mindenkinek mutassa?"
Ez nekem egy blognak tűnik első ránézésre, ahol mindenki feltöltheti a meséjét, sztoriját és kalandjait. De olyan blog kéne ahol egyszerre jelennek meg ezek a tartalmak, egy oldalon...várjunk van is ilyen: facebook, insta, egyéb "blog" motorok :D
Amúgy viccet félretéve ha gyorsan akarsz eredméynt, akkor html + css + php, és 1-2 hónap alatt összeraksz egy jó darabot. Ha érdekel. Ha nem érdekel kár belefogni, mert csak nyűg lesz.

Mentse a fáradtságom, de ez a bapona feladta a leckét, először azt hittem, valami manga-leágazás, kénytelen voltam a Google-ra bízni, hogy mire javítja...
Nem hiszem, hogy te meg tudnád csinálni, de ez már az a szint, ahol egy kellően komisz kolléga akár kicsinyes bosszúból is elvégezhetné helyetted a munkát, viszont nem járnál vele jól. A világ kegyetlen, emlékezz csak vissza, hogy a Microsoft helyes kis tinilányként induló mesterséges intelligenciáját egy nap alatt rasszista szexmániákussá nevelték a trollok, pedig annak a cégnek van bizonyos programozási tapasztalata. Az általad elképzelt, ebek harmincadjára hagyott üzenőfal egy percig se bírná, tökéletes játszótere lenne minden idiótának.
Ahhoz, hogy egy ilyen boldog-boldogtalan szerkesztette hírfolyamot legalább valamennyire mederben lehessen tartani, állandó karbantartásra, figyelemre, szűrésre volna szükség. Ez pedig, a Hihetelten Hírek tanúbizonysága szerint, egyáltalán nem erős oldalad. A blogodon félév-számra nem történik semmi, nehéz elhinnem, hogy mostantól egy másikhoz majd naponta ötször leülsz hülyeségeket gyomlálgatni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!