Tudnátok adni nekem gondolkodó programozási feladatokat?
Figyelt kérdés
Mindegy milyen szintű, csak gondolkodó legyen, nekem ez csak szabadidő kitöltéshez kell.
Valami probléma, optimalizálási feladat is jöhet. Köszi!
2019. nov. 4. 17:30
1/24 A kérdező kommentje:
"gondolkodó programozási feladat" ... Na ügyes vagyok. Gondolkodtató******** Bocsánat!
2019. nov. 4. 17:33
2/24 anonim válasza:
4/24 A kérdező kommentje:
A codewarsra eléggé rákattantam... Köszönöm a javaslatokat!
2019. nov. 5. 11:12
5/24 anonim válasza:
Az 1, 2, 3, ..., n számoknak hány olyan sorrendje van melyben a szomszédos elemek relatív prímek?
6/24 A kérdező kommentje:
Ez jó... egyáltalán ez P osztály-beli?
2019. nov. 6. 23:07
7/24 anonim válasza:
Hú! Ezt nem értem.
Ezen a problémán gondolkodom, és az jutott eszembe, hogy lehetne számítógéppel vizsgálni.
8/24 anonim válasza:
Input: 2 szám N-es (N db szám egy-egy permutációja)
Kérdés: Hány cserével kapjuk meg egyikből a másikat?
9/24 A kérdező kommentje:
Ennél inkább hatékony algoritmust nehéz találni nyilván az ha végig vizsgalod az összes kombinációt ~O(n!*n) lenne a futásidő, de szerintem ez sz@r módszer.
Engem nagyon érdekelne egy hatékonyabb megoldás.. tegnap óta agyalok ezen...
2019. nov. 7. 09:13
10/24 anonim válasza:
Sajnos én nem nagyon értek az informatikához, csak némileg a matematikához. Esetleg nem lehetne visszalépéses (backtrack) algoritmussal építeni a "jó" permutációkat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!