PHP kezdőknek könyv?
Szinte a 0-ról kezdeném. Régen elkezdtem olvasni a PHP 24 óra alatt könyvet, de végül valamiért abbahagytam. Akkor eljutottam odáig, hogy kezdtem átlátni a nyelvet, kisebb hibákat ki tudtam javítani magamtól. Szeretném az elejétől elkezdeni. Szerencsére átlátom a dolgokat, pl. nem is olyan rég a weboldalamról sikerült egy erőszakos vírust kiirtani, mert megtaláltam a kódok között. CSS és HTML ismeretem is van, de nagyon pici. Mondjuk inkább azt, hogy jobb lenne előröl kezdeni, ezért tettem fel így a kérdést is. :)
Nem az a célom, hogy full profi legyek egyból, hanem hogy elsőnek meglegyenek az alapok, és legrosszabb esetben majd annyira megtanuljam, hogy ne kelljen 100%-ban a WordPress-re szorulnom.
Köszönöm!
Értelmes iskolát esetleg tudtok (Budapest)? Az is jó, de olyan, ami legalább OKJ, nem csak egy oklevél szerűség.
Laracasts.com
Jeffrey Way egy isten ha phpról és a laravel frameworkről van szó.
Nagyon jó php kezdő tabfolyamja van, ami ráadásul ingyenes is. És úgy tanít, hogy fokozatosan felkészít a jelenleg domináns
Arhitect patternre az MVC-re.
Jó tanács: lehetőleg angol forrásokból tanulj és lehetőleg olyan helyekről ahol később bevezetnek a modern web developmentbe.
Ha érdekel akkor írj rám van vagy 1TB prog anyagom.
Akkor viszont a youtubeon láttam egy nagyon jó kurzust. Igaz, hogy nagyon régi php van benne és nem követi a mai SOLID normákat, de magyar és az alapokra jó.
Valami IT factory a neve és Cserkó József az oktató.
Ott megtanulod, ami ahhoz kell, hogy bele merj vágni egy Laracasts.com-ba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!