Magántanárral heti 2 óra programozással (+ amit otthon egyedül napi 2-3 óra) 8 hónap alatt mennyire tanulHAT meg az ember programozni?
Figyelt kérdés
2019. okt. 2. 21:17
13/15 anonim válasza:
Felejtős, ilyen tempóban normálisan programozni 2-3/3-4 év is lehet
14/15 anonim válasza:
Minden eddigi kommentet elovastam. Egyet értek azzal, hogy segíthet az elindulásban. Azonban nem fekete meg felér a helyzet mint ahogy beállítják egyesek. Az ember hajlamos emberi prototípusokban gondolkodni, ilyen pl mint amit valamelyik hozzászóló írt hogy aki tanítja az ... , meg vannak ilyenek még az élet más területén is, hogy egy ügyvéd az ..., egy hajléktalan az ... . Mind mind egyszerűsítés és sokszor nem is igaz vagy csak részben igaz, vagyis nem csak fekete meg fehér világ. Láttam már olyan tanárt aki tanította közép iskolában meg egyéb infós dolgokat is tanított. Ő nem az a fajta szereotíp tanár volt mint amit valaki írt hogyha valamit elír akkor megáll a tudomány. Mindenki azt mondta, hogy mit keres ez az ember itt, miért nem hivatásos programozó vagy miért nem hardvermérnök , processzor tervező stb. Aztán igaz, hogy pár évig tanított utána azóta már programozóként dolgozik. Fordítva is láttam már esetet 2-őt más emberek esetében, hogy annó programozóként dolgozott utána meg elment tanítani. Egyik esetbe közép iskolába ment tanítani, másik esetbe programozóként alkalmazott volt utána meg egyetememre ment tanítani és mellette még egyéni vállalkozóként is dolgozik szintén programozói munkákat. Lehet nem tökéletes az én megfigyelésem, de ahogy én láttam az tudja a legjobban tanítani is aki dolgozott a szakmában is vagy eleve dolgozik, de ez se feltétlen mondom hogy így van mindig mert ha eleve nem kommunikatív fajta vagy eleve ha nincs hozzá affinitása. Egyébként meg van olyan koncepció, hogy nem mint tanár a hagyományos értelemben, hanem mentor szerepet tölt be egy tapasztaltabb illető programozásban.
15/15 anonim válasza:
Szerintem is "gyanús", hogy te ebben a korban magántanárt akarsz programozáshoz. A szakma leginkább azoknak való, akik ilyenkor már önállóan kipróbáltak sokmindent, szeretnek és tudnak agyalni a feladaton, amíg maguktól rájönnek a nyitjára. Ha kételyeid vannak az érettségivel kapcsolatban, akkor fogadj magántanárt, csak ne azt várd el tőle, hogy megalapozza a karriered.
Az utolsóval egyet értek a dobozolással kapcsolatban, csak ott tévedhet, hogy ha valaki azt irja, hogy ez meg az fekete, még gondolhatja úgy, hogy nagyon sötét szürke, csak nem éri meg kifejteni, mert a kérdezőt sem ilyen részletesen érdekli, nem is segítene neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!