Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Problema, ha csak munkakent...

Problema, ha csak munkakent tekintek a szakmamra, nem pedig hivataskent?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy jelenleg 9-17-ig dolgomat + 2 orat utazok a munkahelyemrol hazafele. Amugy is ugy vagyok vele, hogy munkaido utan nem birom ravenni magamat arra, hogy hobbi projekteken dolgozzak, itthin tanuljak, de ugy hogy 19 ora utan esek haza, meg kevesbe van erre kapacitasom.

Errol fuggetlenul Jo a problematic do keszsegem es munkahelyemrol gyorsan tanulok, ha uj problemaval talalkozok, de ha Vege a munkaido en, akkor szamomra aznap vege

a programozasnak. Tisztaban vagyok vele, hogy igy sosem leszek a szakma legjobbja, de azert attol sem kene felnem, hogy emiatt kesobb nem tudnek boldogulni, ugye?

2019. szept. 30. 06:55
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Hát, számomra a Te hozzáállásod tűnik egészségesnek.
2019. szept. 30. 12:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Most olvastam csak el, hogy az auto correct mennyire elcseszte a leírást telefonról.
2019. szept. 30. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

nem probléma, ez a te hozzáállásod és te életed!

én pl 2-2 órát utazok reggel és délután is, kb 7-től, fél 3-ig vagyok a munkahelyen és utazás közben sokszor tervezek, otthon több hobbi projektet is tolok, mellékesben is dolgozom más területen, mint a főállásom......

ez is egy élet és még van sok-sok lehetőség

mindenki maga válassza meg ahogyan élni szeretne és ne attól függjön, hogy ez kinek probléma vagy sem

attól még lehetsz szakmailag sikeres és elismert, mert csak napi 8 órát dolgozol

2019. okt. 1. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!