Javascirpt: Van olyan kod, amivel egy szint tudok megvaltoztatni, getelementby ID, value, name. Nelkul? A tobbi lent.
Az elsőre még JS sem kell, a :checked selectorral mezei CSS is elég. Mittudomén "input:checked", vagy ennél lehet szűkebben is a konkrét htm lstruktúrától függően.
A másodikhoz meg kell egy addEventListener a form 'submit' eseményére, és ott ugyanezzel a selectorral megkeresed a radio gombot, és a style-jába beleírod a megfelelő CSS szabályt.
mert a jquery elavult... akkor nagyon jó volt, amikor a különböző böngészők másképp működtek, polyfillnek első osztályú, de a natív JS is elég erős már ahhoz hogy production kódot tudj csinálni vele
Amiért ma is sokan használják, az:
1. beragadt a projectbe és túl sok helyen használják
2. Jquery UI widgetek miatt kell
Utolag jottem ra, hogy a kerdest nem tettem fel pontosan.
Ez egy javascripttel keszitett kviz, ahol elertem azt, hogy a submit gomb megnyomasa utan a jo valaszok zoldre valtsanak (getelementbyid segitsegevel) Viszont ha valaki megjelolt egy valaszt ami rossz azt nem tudom atszinezni pirosra.Amivel probalkoztam az felulirna a masikat es nem mukodik a "submit" resz.
itt az egesz amit keszitettem:
Elore is koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!