Mit tudok tenni, mert minden levél és minden anyagot Adobe-ban menti a gép és nem tudom átkonvertálni PDF-be! Hogy állítsam át a gépet, hogy PDF-be mentsen?
Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 12:38
2/17 anonim válasza:
Mi az hogy Adobe-ban menti? Az Adobe egy cég, abban nem tud menteni.
3/17 anonim válasza:
A pdf is egy Adobe által fejlesztett formátum.
- "Adobe-ban menti a gép"
Mármint Windows, Outlook, vagy egyéb progi? Milyen kiterjesztésű fájlokról beszélnük?
4/17 A kérdező kommentje:
Tehát : írok egy levelet az Office-ban. Elmentem. Ha szeretném megnyitni, azt írja ki a program, hogy Acrobat Reader-ben van nem PDF formátumban, ezért nem is sikerül megnyitnom.
2019. szept. 4. 15:30
5/17 anonim válasza:
Ilyen hibaüzenetet bizots nem ír ki. Az Adobe Reader egy program, nem egy fájl formátum.
Milyen formátum van kiválasztva mentéskor és mi a pontos hibaüzenet?
6/17 A kérdező kommentje:
Excelben van egy táblázatom, ami a dokumentumok közé van mentve. Azt írja ki, hogy sérült és/vagy nem támogatott.
2019. szept. 4. 16:17
7/17 anonim válasza:
Igen, és ez a legutóbbi hogy kapcoslódik az eredeti kérdéshez? Hiszen ott még az volt a gond, hogy más formátumba ment mint amit meg tud nyitni valami, nem az, hogy van egy sérült fájlod...
8/17 anonim válasza:
Word vagy Excel most a téma? Amikor elmented, lent a fájl típusnál mi van kiválasztva?
9/17 A kérdező kommentje:
Van egy számlázó program, mivel egy másik programot veszünk ki lehet másolni az adatokat excelbe és utána berakni az új programba. Nos, elmentettem excelbe és mikor meg akartam nézni azt írta , hogy hibás a fájl vagy nem engedélyezett.
2019. szept. 5. 16:03
10/17 anonim válasza:
A kérdező össze vissza beszél... a kérdésben még Adobe és PDF szerepelt, utána egy általa írt kommetnben levélírás (Outlook vagy Word?) aztán pedig egy nem is Office alkalmazással készített valamilyen gányolt excel file, ami mégsem az... így nehéz válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!