Éreztétek-e már programozóként, hogy már nincs energiátok folytatni és már nem motivál semmi?
Hiába ott a nagy fizetés, lakásra mégsem elég. A napom abból áll, hogy reggeli, munka, haza út, egy kis edzés vagy főzőcske, hétvégi buli, vagy társas játék.
Munka leszívja az energiám. mikor hazaérek általában fáradtan hullok be az ágyba és nincs elegendő energiám projektekre vagy tervekre. 7 éve Dolgozok programozóként és már nagyon elegem van.
Hétvégém általában házi munkára szocializálódásra pihenésre megy el, alig pihennem ki magam és vége hétvégének és aztán kezdődik minden elölről.
De most leírtad a munkahelyek 90% -át, ágazatfüggetlenül. Szerinted csak a programozásba lehet belefáradni, kiégni? :D
Szedd össze magad, mert messze még a nyugdíj. :D
nem
hajnalban kelek 2 óra utazás, aztán munka, végül haza 2 óra
hajnal 5-kor indulok, este 5-re érek haza
a munkahelyemen annyira nem izgalmas a feladat, de van lopott időm tanulni, fejleszteni magamat, a hobbimmal is foglalkozni kicsit
itthon meg tolom a saját kis projektjeimet, vagy épp privát fizetős munkát
játékfejlesztés a hobbim, de évek alatt elég sok dologgal foglalkoztam, találkoztam
mindent szerettem abban az időben amikor csináltam, különben nem is csináltam volna
ha annyira a pénz motivált volna, akkor nem a fejlődés, szakmai dolgok miatt mentem volna, hanem csak a pénzre, persze akkor sokkal több pénzem lenne, de szakmailag mégsem itt tartanék ahol
ha úgy érezném nem érzem jól magam, akkor váltanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!