IMGBurn programmal hogy kell Xbox 360 játékot kiírni?
Előfordulhat, hogy ahhoz speciális lemezt használtak, vagy olyan írási struktúrát, hogy linkeltek benne, azaz a tényleges adat felfér a DVD-re, de vannak fájlok, amik 2-3 könyvtárban is megtalálhatók, ők 1x felírták és a másik 2 esetében csak a tartalomjegyzék hivatkozik az első címre. Így a teljes lemezméret lehet nagyobb is, ha fájlméret alapján nézi az ember, ugyanakkor csak trükk az egész.
DVD+R-es lemezt nem lehet túlírni a szabvány miatt, DVD-R-est viszont igen. Noha nem sokkal, de talán 100-150MB gond nélkül felmegy, emellett rövid lezáró szakasszal további is.
Az IMGBurn-t én csak SD kártyára használom, így CD-s, DVD-s tapasztalatom nincs vele.
MagicISO, UltraISO nevű programokkal lehet módosítani ISO fájlokat, így pl. kivenni szükségtelen nyelveket, help fájlokat és talán megmutatják, hogy vannak-e fent említett kereszthivatkozások (nem teszteltem).
Másik megoldás, ami a CD esetében a Mode1 vagy 2 vagy XA volt, hogy kevesebb helyreállító adatot tartalmaz a lemez, így több tényleges adat fér rá. Elképzelhető, hogy ezzel is játszanak.
Én a CloneCD-t javasolnám, hogy bit to bit másolja át az egész lemezt módosítás nélkül, akkor elvileg rá kell férjen.
CD esetében is a 80 perces lemez túlírást támogató íróval és bekapcsolt funkcióval 82 percig hiba nélkül túlírható. A többség 81:35-ig (Philips, TDK), ritkán 80:40-ig (Omega), de 82:25-ig írható Maxell lemezem is van.
Így DVD-nél is előfordulhat ez a különbség, ami 2-3%-al több adat felírását teszi lehetővé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!