Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha elveszett a WIN7 belépési...

Ha elveszett a WIN7 belépési jelszava mi a teendő hogy be lehessen jutni a gépbe?

Figyelt kérdés
Állítólag XP-T nem lehet a helyére tenni mert a win7 leszedéséhez kell 1 win7 cd. Az meg nincs. (W7-el jött gép)
2010. júl. 11. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Le lehet szedni, olyan nincs hogy nem lehet. Bootnál indítsd a géped az XP telepítő CD-ről. Amikor oda kerülsz, hogy ki kell választanod, hová kerüljön a rendszer, letörlöd az összes olyan partíciót, amit a Win7 magának hozott létre (pl. a 100MB-os Win7 kernel partíció). Ha gondolod, a régi rendszer partícióját C: is letörölheted (nem formázás, partíció törlése). Utána hozz létre partíciót, és formázd. Én megcsináltam.

Amúgy jelszótörés: www.loginrecovery.com

2010. júl. 11. 10:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondták azért nem lehet mett az XP cd ugye csak az XP-t ismeri fel és a w7-et nem ergóü uninstalálni se tudja.

köszi.

2010. júl. 11. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:

operációs rendszert nem lehet uninstalálni, mert milyen guit kapsz utána BIOS ablakon kívül? nincs értelme :D

helyette vagy leformázzák, vagy letörlik a partícióját.

XP CD simán törli a W7 partícióit, de akármelyik oprendszer CD-je, amely rendelkezik telepítés közbeni beépített partícionáló programmal.

2010. júl. 11. 11:13
 4/4 A kérdező kommentje:

uninstalálást azt nem úgy értrettem mint a programoknál természetesen.

köcce neked is.

2010. júl. 11. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!