Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Leszedtem A GTA SAN ANDREAS...

Leszedtem A GTA SAN ANDREAS ezt a modot:Stargate San Andreas rebellion (csillagkapu mód ) Amikor a csillagkapuhoz érek a hegyen és beindítom mindig csak 1 piros fény világít a többi nem csinál semmit és a kapu sem nyílik meg mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
segítek ha elmondod hol van a csillagkapu melyik városban és hol????írd körul!!kösziu!
2010. júl. 10. 21:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Fent a hegyen a sivatagban katonai bázis veszi körül és egy űrhajó folyton bombáz téged próbáltam leszedni de sosem sikerült .Miért hol van még azon a helyen kívül kapu ?
2010. júl. 10. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:

:):) én azt sem takláltam de lelehet szedni "uzumymw"

legjobb fegyók és a hőkővetős rakétavető(20 lövés és kész d mindig eltűnik!!!!)

aha nekem is ez van aszt hittem hogy hogy a bombák miatt de nem!!!!valamit bizti csinálni kell!!!!

valami kódo tosszeszedni???

mert én tudok az alterraiak nyelvén!!!!:):):)D

2010. júl. 10. 22:41
 4/7 A kérdező kommentje:

StarGate:

Ha szeretné használni a Csillagkaput, menjünk a "Del Arco Oeste", és ha ott vagyunk menjunk a tárcsázóhoz válasszuk ki a cél célnak "Abydos"

és írjuk be a kódot ABYDOS0 és nyomjon entert-hozzá és a Csillagkapu aktiválódik. A kódot lassan kell beírni mert az irányítja a piros fényeket a csillagkapun .

Ha elmentünk Abydos-ba és vissza akarunk meni San Andreas-ba írjuk be hogy ANDREAS

2010. júl. 11. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:

aha rájöttem én is ma!!!!!:):):):):)

a reptéren

homokos ott van egy küldi!!!

2010. júl. 12. 14:52
 6/7 anonim ***** válasza:
tolts le egy csit programot abban pedig lehet aktivalni azt h nem tudsz meg halni sehogyse.Mingy elmondom a nevet.Ha megnyomod F11 et mikor megvan a csit utana cheats es nyomj entert arra hogy Invelubrae v vmi iesmi.Akk te se halsz meg es a autod sem serul meg a csit program neve:sobeit 3.5
2010. dec. 21. 19:19
 7/7 anonim válasza:
honnan tőltőtétek le a modot mert én keresek mindenhol és nem találok normálisat pls linket kűldjetek thx
2013. nov. 7. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!