KMSpico és egyéb. Mi lehet a gond?
Win 10 Home-ra havernak nem jó az én aktivatorom es deffenter blokolóm.
KMSpico jo lenne? Nem tudom melyik a hivatalos oldaluk van 2 és nem talaltam erről információt.
A registry-s deffender offolás mar nem jó az újabb home-on valami alternativa? Winarotweeker sem jó mert nem engedi ki offolni Valami ötlet?
Bocsi hogy osszeszedetlen kicsit frusztrált vagyok ezert elnézést.
kár volt...
Inkább oem kulcsot vegyél 2 ezer ft-ert.
Legális.
Ms szerint nem, de az eu-ban minden ilyen jellegű pert elvesztett, az MS eula ugyanis nem írhatja felül az eu-s törvényeket.
"A "2010. évi CXXX. törvény a jogalkotásról" alapján a szolgáltató nem jogalkotó és nem jogforrás. Következményként az ÁSZF/EULA törvényt nem írhat felül."
Eus ítélet:
"Az ítélet expliciten megfogalmazza azt is, hogy a szerzői jog tulajdonosa a felhasználói licencfeltételek között nem kötheti ki a licenc továbbadhatóságának tilalmát, az EU-s jog egyszerűen az ilyen kitételeket felülírja."
Az EU-ban amúgy elég sokan vásárolnak ebay-ről licencet, jobban jársz vele mint egy kmspico-val amibe ki tudja miket pakoltak. Nagyon nehéz olyat letölteni ami nem fertőzi szét a gépedet, - lehet nincs is már ilyen verzió.
Én háromezer forintért (annyi most talán vaterán) nem küldeném tele vírusokkal a gépemet, de ki mennyire szereti a sört... :)
(Kb. 10 sör ára lehet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!