Hogyan lehet menteni a Skype profilt Windows 10-es?
A beszélgetéseidet le tudod menteni a programban, legalább is az asztali külön telepíthetővel, a W10-es áruházból telepíthetőnél nem tudom.
Csak az e-mail címedet kell tudjad a skype-hoz, mert sok mindent felhőben tárol, ha jól tudom a beszélgetéseket 30 napig szintén, tehát ha másik gépről belépsz, akkor 30 napig vagy valameddig beolvassa.
Ha pedig a régieket is el akarod menteni, azokat egy .db fájlban tárolja. Régen a Skyperious programmal lehetett összefűzni régi beszélgetéseket, törölni belőle stb.
Ma már ezt elvileg megtudja csinálni, mármint hogy le tudja menteni a régi beszélgetéseket a Skype is.
Beállítások > Előzmények > Csevegések exportálása
itt kiírja a mappa nevét, hogy hol ban a main.db fájl, amiben a beszélgetéseket tárolja.
Milyen profilt akarsz lementeni?
A partnereket? Szerintem mindent online tárol, tehát csak az e-mail címed kell hozzá, ha meg nem tudod a jelszót, akkor tudsz új jelszót generálni, csak az e-mailedhez kell tudj hozzáférni, ahova küld egy linket a jelszócseréhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!