Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Két éve volt egy program,...

Két éve volt egy program, amiben egy gépet tudtunk összeszerelni (megtanulhattuk mit hova kell dugni), mi lehetett ennek a programnak a neve?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen bele tehettél a gépbe mindent, procit, ramot, hűtőt, csavarozgathattál, kábelezhettél. Neten rákerestem sokféleképpen, viszont nem találtam semmit, csak ilyen háztervezős dolgokat.. Ötletek?
2019. júl. 12. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
2019. júl. 12. 13:19
 2/5 A kérdező kommentje:

hangsúlyozom, hogy 2 éve.

*MEGJELENÉS DÁTUMA: 2019. jan. 29.*

2019. júl. 12. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Amit linkeltem több éve létezik.

2019-ben adták csak ki kereskedelmi forgalomba.

Ennél jobbat úgyse találsz, persze gondolom az nem tetszik hogy nem ingyenes, mert amúgy maga a játék tökéletes, megéri azt a pénzt amit kérnek érte.

2019. júl. 12. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ennek az elődja "őse" volt. Aztán megvette az egész cuccot a steam (ha jól tudom).
2019. júl. 12. 14:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Azzal nincs bajom hogy nem ingyenes, hiszen millió meg egy torrentoldal létezik. Az egyetlen problémám vele az, hogy csak ilyen csúcsszupergamerspeckó világítós ultihipergigaszuper gépek és alkaltrészek vannak benne, normális, hétköznapi egyköszök már nincsenek.
2019. júl. 12. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!