Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » T-mobile-os havidíjas előfizet...

T-mobile-os havidíjas előfizetőként múlt hónapban tudtam vásárolni a play áruházban jelenleg nem engedi hiába próbálom. Várnom kell míg az egyenlegem feltöltődik?

Figyelt kérdés
Hónap elején töltöttem fel némi pénzt SMS-ben..13-án szokott a mobilnetem újrafeltöltődni. Várható hogy akkor felkerül az egyenlegre a pénz is és tudok fizetni az áruházban? Sehol nem találtam erre választ, a telefonos ügyfélszolgálatot meg inkább mellőzném hátha valaki tud itt erre választ.

2019. júl. 11. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Az univerzális egyenleged terhére tudsz vásárolni. Azt feltöltéssel tudsz szerezni, mintha kártyás telefont töltenél fel.
2019. júl. 11. 13:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, ma változott hogy 1800 az egyenlegem holott 6 ezret töltöttem fel, 1800 alatt sem enged semmit, próbaként megnéztem, azt írja hogy "a magyar Telekom nem elérhető" szóval nem értem mit kellene változtatnom, mikor múlt hónapban engedte.
2019. júl. 11. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!