Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok írni videovágó...

Tudnátok írni videovágó programokat?

Figyelt kérdés
Lehetőleg melyek ingyenesek és jók is...

2019. júl. 7. 19:46
1 2 3
 11/21 tabaki ***** válasza:

@#5: „A kérdezők jóhiszeműen letöltik, telepítik, és...”

Nem az ő jóhiszeműségükkel van a baj, hanem alkalmasint a tiéddel. Ha szerinted a fentiek bármelyike vízjelet helyez el a képen, nosza, nevezd meg pontosan, melyikről van szó. Magam is gyarló ember lévén, a sunyi káröröm reményében várom a kolléga melléfogásainak tételes felsorolását. Az az erős hangsúllyal sugalmazott üzenet azonban, hogy ezek hosszútávon használhatatlan, korlátozott próbaverziók lennének, egyértelműen hamis, így a szándékának tisztasága sem mentes a kérdőjelektől.

Lehet, hogy vannak problémás formátumok (habár ez a vízjelezéshez képest kisebb jelentőségű szempont), de nem emlékszem, hogy az mp4-gyel bármelyik általam kipróbált programnak baja lett volna, úgyhogy a „nagy része” kitétel is megérne egy pontosítást. A movval nem kísérleteztem anno, mindenesetre a Blender, amit használok, történetesen olvassa is, írja is. Ha a többinek gondja van vele, az -- kétségtelen, hogy némi minőségromlás árán -- előzetes konvertálással áthidalható. De gyanúm, hogy azoknál sem olyan fekete az ördög, mint amilyenre fested.

2019. júl. 8. 13:42
 12/21 anonim ***** válasza:
26%

Programokat tesztelek sajnos hivatalból. Pár napja a Davinci Resolve volt terítéken.

Igen, valóban ingyenes. Ez vitathatatlan. A letöltés, a használat, a vágás, az effektezés, mind az.

Amikor rányomsz az exportálásra, akkor felszólít, hogy aranyos kedves drága jóember, ugyan vedd már meg ezt az "ingyenes " programot, mert másképp nem megyünk innen tovább egy tapodtat sem. És Ő bizony nem is megy tovább. Inkább mentés nélkül kilép.

Hitfilm, Lightworks DETTÓ.

A többi csak aranyos próbálkozás, a videószerkesztők ingoványán.

Na hát erről van itt nagybaszó !!😂

2019. júl. 8. 15:20
 13/21 tabaki ***** válasza:

„Programokat tesztelek sajnos hivatalból.”

Meggyőződésem, hogy az alkalmasságod kérdése kizárólag rád és a munkaadódra tartozik. Ha őt nem zavarja a teszteredményeid és a napi tapasztalat közötti hézag, méltatlan dolog lenne árulkodással beszennyezni ezt az eszményi kapcsolatot. Szerintem az úri kollégák nevében is megígérhetem, hogy a tényszerűség fogalmát új alapra helyező gondolatkísérleteid köztünk maradnak, ebben a rovatban lesznek eltemetve.

2019. júl. 8. 16:49
 14/21 anonim ***** válasza:
59%

Így van. Én is végig a tényekről beszéltem, és ahogy azt tudjuk, azok bizony makacs dolgok.

Egyébkén nagy okosnak hiszed magad tabaki, és lehet oltogatni a másikat virágnyelven, ami lepereg rólam, de egy értelmesen alátámasztott érvet nem tudsz felmutatni a saját igazad megvédésére. Csak ütöd az asztalt mint egy gyerek. Pedig a fewlnőttek körében ez nem így szokás.

Ez olyan mint amikor pár éve a Blender mellet kardoskodtál, hogy ilyen jó meg olyan jó videószerkesztő. Meg is ígérted hogy készítesz a csatornádon egy bemutató videót, amit azóta is vár a nagyközönség. Helyette pár másodperces "minek is nevezzelek izék " vannak Blender videók néven közzétéve ! Röhej.

Lehet itt okosnak lenni, csak szerényebben. Sokkal szerényebben !! Meg ha lenne mire.

2019. júl. 8. 18:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért pár dolgot nyomatékosítsunk:

1. A kérdező - de általában ezen a fórumon a videoszerkesztős/-vágós kérdések általában - nem definiálják, mit vár el egy videoszerkesztő/-vágó programtól. Mivel itt a kérdezők általában amatőrök, ezért az említett ingyenes szoftverek (amiket Te - jelen helyzetben - teljesen indokolatlanul dehonesztálsz) általában bőven elegendők szoktak lenni egy-egy kis házi videó megvágásához.

2. A Lightworks Free, a Hitfilm Express, a Davinci Resolve professzionális szoftverek ingyenes változatai.

Bizonyos effektek nincsenek benne, illetve bizonyos exportálási korlátok (ami nem azt jelenti, hogy nem lehet!) vannak

* [link]

* [link]

* [link]

de egyrészt ezekkel a "hiányosságokkal" is el lehet lenni, illetve ezért linkeltem be az alternatívákat is.

3. Állításoddal ellentétben:

* az említett ingyenes programok nem tesznek vízjelet a videóba

* kezelik az általad hiányolt MP4 illetve MOV konténer-formátumot

2019. júl. 8. 20:22
 16/21 tabaki ***** válasza:

@#14:

A tények valóban maradandóbban helytállnak, mint a lista programjainak vízjelező hajlamát, mp4-kezelési tudatlanságát, vagy a DaVinci Resolve exportálási képtelenségét hangoztató állítások. Nem egészen világos, hogy mitől asztalütés az, ha csak lustán rájuk hagyom, hogy tegyék a dolgukat. Az igazam megvédésére momentán nem jutott eszembe értelmesebben alátámasztott érv, mint az, hogy a programok nem tesznek vízjelet a videóra, kezelik az mp4-et, a DaVinci Resolve pedig exportál, de meg kell mondjam, nem is különösebben törekedtem rá. Ezek egyszerű, Kérdező által kipróbálható dolgok, és bizony benne van a pakliban, hogy egyik szoftverrel sem lesz elégedett -- ebből a szempontból meglehetősen közömbös az én „igazam”, és hogy itt és most milyen érveket csattogtatok el a védelmében.

Talán elkerülte a figyelmedet, hogy nemcsak pár éve, hanem azóta is rendkívül kedvező véleménnyel vagyok a Blender videószerkesztőjéről, és ezt minden adandó alkalommal jelzem is. Ha valaha csakugyan megígértem, hogy bemutatót készítek a blenderes videószerkesztésről, szánom-bánom, hogy adós maradtam vele, de ez nyilvánvalóan az én fogyatékosságom, nem pedig a programé. A pár másodperces izéket illetőleg tévedésben éltél eddig: Ezek nem a sajnálatosan beváltatlanul hagyott ígéretem ℎ𝑒𝑙𝑦𝑒𝑡𝑡 vannak ott, hanem a csatornát eleve az ő kedvükért hoztam létre. Ha nagynéha valamelyiket magyarázó célzattal készítem, rendszerint idemutató linkkel jelzem a vonatkozó kérdést, de a legtöbbje l'art pour l'art szösszenet, a jelentésük csak ennyi: Játszottam egy programmal (általában a Blenderrel), és ilyen érdekes dolog sült ki belőle. Lehet röhejesnek találni a semmire sem vezető céltalanságukat meg az ennek nyomán évek alatt összesereglő felhasználóim 86 fős táborát, csak ennek vajmi kevés a hitele, mint értelmesen alátámasztott érvnek. „Pedig a felnőttek körében ez nem így szokás.”

2019. júl. 8. 21:37
 17/21 tabaki ***** válasza:

+ felhasználóim = feliratkozóim

Megint képtelen voltam egy hibátlan hozzászólást produkálni.

2019. júl. 8. 21:40
 18/21 Laylah ***** válasza:

Ha csak vágni kell, de semmi extra, annak megteszi a Windows Movie Maker is.

Ha professzionálisabb kell, felcsattogsz ncore-ra, és leszeded az Adobe Premiére Pro CS6-ot. Ingyenes, feltéve, ha crackeled. :D

2019. júl. 31. 15:14
 19/21 tabaki ***** válasza:

Aha, aha, csakis ez a két szélsőség létezik: A lejárt támogatottságú babrajáték, meg a lopott atomerőmű. A használható, egyszersmind valóban ingyenes programoktól őrizkedj, mert a langyosakat kiköpi az Úr.

„Ingyenes, feltéve, ha crackeled. :D”

Ó, hát szmájli nélkül az életben nem találtam volna ki, hogy ez egy nagyon tréfásan humoros vicc – bár a poénja mintha ismerős lenne. Ja, itt olvastam már vagy hetvenszer.

2019. júl. 31. 15:47
 20/21 anonim ***** válasza:
47%

Nekem az is tetszik, amikor olyanoknak, akik re sem tudnak keresni egy adott programra (annyi eszük sincs),

szóval az olyanoknak ajánlgatják a crackelést, mint olyat.

2019. júl. 31. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!