Melyik az az RTS játék amit semmikép sem szabad kihagynom?
ha akarsz 1 nagyon jó RTS-t akkor Warzone2100-nak vagy a PS1-es emulátoros verzióját, vagy a windowsost kipróbálod, csak nekem pl win10-el nem ment. Pedig egy open source projekt, tehát még fejlesztik is.
Grafikailag már elég régi, de a technikai megvalósítások nagyon tetszenek, a pályákon tovább vitt egységek, a tank összerakás, fejlesztés, az egész.
Igazából ízlés kérdése, hogy kinek mi jön be, de szerintem az Age of Empires II alapmű. Az 1-et is szeretem, bár az mai szemmel nézve még kissé kiforratlan. A II-ből ha jól tudom, van HD verzió is, ami mostani rendszereken is probléma nélkül megy.
Ehhez hasonló az Age of Mythology, másik nagy kedvenc.
Aztán a Rise of Nations is nagyon jó, bár ez nem teljesen tisztán RTS.
Kicsit régicske, de felettébb szórakoztató tud lenni a Saga: Rage of Vikings. Ez inkább a nyugisabb vérmérsékletű játékok közé tartozik.
Ha az űr-téma is érdekel, akkor pedig Imperium Galactica II, bár nem tudom, hogy Win10-en mennyire fut.
Ha pedig a középkor érdekel, akkor a Stronghold-szériát tudom ajánlani. (Stronghold, Stronghold Crusader, Stronghold Crusader 2.) Bár ez inkább átmenet a városépítő és RTS között.
Ha GTS is érdekel akkor: europa universalis 4, hearts of iron 4
GTS és RTS keverék pedig az összes total war, azokban elég immerzív a csata rész.
A jó öreg C&C univerzum kihagyhatatlan...
Nekem személyes kedvencem a Red Alert II: Yuri's revenge; sokak szerint viszont a legjobban sikerült játék a Generals.
Vagy kis hazánk terméke, a S.W.I.N.E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!