Videoszerkesztő programok? Ajánlanátok?
Olyan programot keresek, amivel hangot tudok utólag szerkeszteni videóra. Vagyis narrálni szeretném.
Illetve olyat, amivel feliratot tudok hozzá szerkeszteni. Ha bele tudnám "égetni" a videóba valahogy, az lenne a legjobb.
Köszönöm
akikről tudom, hogy komolyabban foglalkoztak ezzel, tőlük mind azt hallottam, hogy a Sony Vegas a legjobb, nem a legegyszerűbb, de a legjobb.
Movie Makert is használnak páran, de nem dicsérik...
Én Premier Pro-val vágtam anno videót tanfolyamon, szerintem az is egy egész jó program.
Amivel egy ideje szemezgettem játékfejlesztés során az a Blender, mert alapjáraton egy modellező program, viszont mellette még van más funkciója is, többek között a videó vágás. Nem biztos, hogy annyira jó, de alap dolgokra lehet az is alkalmas. (Viszont nem ajánlom neked, mert sokkal több van benne, mint videóvágó eszköz.)
Én is Premiere párti vagyok, de kezdőként ne Sony vegas-szal, vagy Premiere-el kezdj, mert el fog menni a kedved az egésztől.
Videopad. Az egy jó kis ugródeszka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!