MacBook-ra film és office letöltés?
Szeretnék egy MacBook-ot, de nem tudom hogy lehet-e rá rakni Office programokat. Ha igen hogy? Meg ha filmet szeretnék rá tölteni azt hogy tudok? Eddig nCore-ról szedtem le. De kicsit idegen még számomra és szeretnék mindennel tisztába lenni.
Válaszokat köszönöm!!
"Szeretnék egy MacBook-ot, de nem tudom hogy lehet-e rá rakni Office programokat. Ha igen hogy?"
Van Microsoft Officenak Mac-es változata:
jó áron:
vagy ha diák/tanár vagy, "ingyen" igényelhetsz:
vagy teljesen ingyenes, nyílt forrású alternatívaként:
"Meg ha filmet szeretnék rá tölteni azt hogy tudok? Eddig nCore-ról szedtem le."
Torrentkliensnk ott a Transmission:
a qBittorrent:
Illetve elérhetőek az online filmnézős weboldalak - Sorozatbarát és társai.
Inkább az a kérdés, ha a offiszelgetni meg letöltögetni akarsz, miért pont macbook kell?
A macbook inkább grafikai, illetve más kreatív munkákhoz való, amihez jó hardver kell, és biztos, de pofonegyszerű rendszer.
Excelhez, wordhöz és társaihoz egy fosszília hardvere is elég, a letöltögetéy meg ponthogy windowson kényelmesebb.
Az a borzasztóan hasznos és gördülékenyen működő Fényképek-et nem akarod átvarázsolni a macre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!