Codec hiba?! Fraps (lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Annyi a gondom, hogy megvan a Fraps, és amikor telepítem, a végén kiírja: Erro while unpacking program LP5 Codec Error. Valami ilysmit ír ki, utána néztem, ez codec hiba, csak nem tudom mit tegyek. (Nem csak Frapsnál írja ezt)Full version, szóval tuti nem ez a gond.Minden más ilyen programnál vagy nem működik valami, vagy valami hasonlo hibát ír, vagy hogy vírusos ! :S Ja Nvidia 9400 GT videóártyám van, DirectX 10, és Windows 7 op. rendszer
2010. júl. 9. 15:12
1/1 anonim válasza:
Nem tudom mi a hiba konkrétan, de próbálj feltelepíteni egy Codec Pack-ot, és kiderül, hátha megjavul:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!