Mi lesz, hogyha 2020-ban megszűnik a Windows 7 támogatása?
Az jó :)
Én nem tudom megszokni. A gépházban semmit se lehet megtalálni, full logikátlan az egész, még jó hogy van kereső funkció. Csomó régi programom nem fut el rajta, amik Win7-en gond nélkül működtek. A beépített, de nem szükséges szolgáltatások nem tilthatóak le, ha mégis megpróbálja az ember akkor ez ellen keményen védekezik az rendszer (pl. a Nyomtatási várólistát letiltva laptopon elkezd villogni a háttérvilágítás, de van olyan szolgáltatás amit letiltva kékhalálozik pontosabban "szomorú szmájlizik" a gép, pedig nem lenne szükség). De ami a legrosszabb hogy bekapcsolás után még SSD-nél is kb. 2 percig durván magas a lemezhasználat, folyamatosan logol mindenféle adatot amik jó részét továbbítja is a Microsoft szervereire. (Melóhelyen külső hardveres tűzfalon keresztül jól lehet látni azt a szinte folyamatos adatfolyamot interneten keresztül amit nem indokol semmi, sőt még maga a gép sem "érzékeli", nem mutatja az Erőforrás-figyelőben a Hálózatnál, de mégis van.) Még úgy 10 év frissítgetés/javítgatás és talán jó rendszer lesz belőle, bár kétlem. Amint a Win7 kifúj valami miatt, én váltok valamelyik Linux disztróra az biztos.
Ha az MS később még több hasznot akar termelni,akkor az sem biztos,hogy a 10 lesz az utolsó Windows...
https://www.youtube.com/watch?v=OCKs5V8KfzY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!