Miért akadozik a gépemen a GTA III?
Processzor: Intel Pentium III 933MHz
Memória: 256MB SDR 133MHz
Alaplap: ABIT VH6T
Videókártya: ATI Radeon 8500LE 64MB
Minimum rendszer követelmény:
450MHz processzor
96MB memória
16MB videókártya
Ajánlott rendszerkövetelmény:
700MHz processzor
128MB memória
32MB videókártya
Ráadásul minden minimumon van, 640×480 felbontás, "daw distence" teljesen lehúzva.
Ugyan ezen a gépen a Max Payne akadás mentesen megy maximális részletességen 1024×768-ban betűre ugyan ilyen gépigényekkel.
Hali
Szerintem mennie kéne ezen a gépen, próbáld inkább 1024 be futtatni, vagy minimum 800x600 nem minden videokártya szereti a 640 es felbontást...
Jah és a memória, mivel kevés van más program ne fusson mellette, csak a játék...
Egyébként ez sem volt valami optimizált játék.. annak idején.
Köszönöm, majd kipróbálom. Egyébként Tudom, hogy ezt is rosszul optimalizálták, de korábban ugyan ennyi rammal és ezzel az alaplappal egy 600MHz-es Celeron + Geforce MX200 párosítással sokkal simábban ment.
Egyébként nem futtatok mellette más programot. Ezt a gépet tulajdonképpen azért építettem, mert Windows 7 64bit-en nem megy néhány számomra fontos program (fejlesztői környezet). Ha meg már úgy is megvan retrózok is rajta :)
Kipróbáltam 1024×768-ban 32 biten 50% Draw Distence-vel. Nem lasult, de nem is gyorsult semmit.
Szerintem valami szoftveres gond lehet, mert ez nem folyamatos akadozás, hanem néhány másodpercig reccenés nélkül megy, aztán beakad 1-2 másodpercre. Mintha a távolabbi pályaszakaszokat csak nagyon lassan tudná betölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!