Valaki segít hogy mi baja a fehér háttérnek?
@#1: Szerintem félreérted, eredetileg zöld lehetett a háttér, Kérdező azt cserélte le fehérre.
Sosem dolgoztam OBS-sel, de Blenderből tudom, hogy a jó eredményhez elég sok paramétert kell összehangolni. Látatlanban nehéz megtippelni, hogy mi nem stimmel, talán a nem szabványos háttérzöldben vannak olyan összetevők is, mint rajtad, vagy valahogy a figurádon is is megjelenik a zöld. Ezekben az esetekben viszont csak némileg átlátszónak kéne lenned, ha teljesen eltűnsz, akkor ott valami nagyon rosszul van beállítva.
"A hátterem tényleg fehér..."
El vagyok képedve, hogy akkor hogy gondoltad ezt. Pont a fehér az, ami kisebb-nagyobb mértékben gyakorlatilag mindenütt jelen van (meg a kevert mivolta miatt is problémás), ezért aztán nem is használható -- hiszen kivágásról nemigen lehetne szó, maximum arról, hogy többé vagy kevésbé lesz átlátszó a szereplő.
Javaslom, próbáld megérteni a green screen működését, hogy ne vesztegesd az idődet haszontalan dolgokra.
Nem tudom, hogy az OBS ismeri-e a difference kulcsot, fehér háttér esetén lehet esetleg azzal próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!